Usædvanligt indbrud i bank: Gik målrettet efter personalerummet

02/11/2020

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
To maskerede banditter fik banet sig vej ind, i den topsikrede bank via taget.

Mest læste i dag

Det var et lidt anderledes indbrud, som banken var udsat for tirsdag i sidste uge, de to tyve gik nemlig ikke efter penge - men derimod målrettet efter en dåse småkager, som stod i personalerummet. Det skriver CNN

To vaskebjørne havde utroligt nok, fundet vej ind i den sikrede bank. Sandsynligvis gennem taget og loftet - flere mudrede poteaftryk afslørede de to banditters rute. 

Et vidne havde set det lodne makkerpar ved uden for banken i Redwood City i Californien, men han havde forvekslet dem med udstoppede dyr og ikke vaskeægte banditter i aktion. 

Makkerparret nåede også at blive fanget på bankens overvågning. Foto: Peninsula Humane Society & SPCA

Personalet opdagede efterfølgende de to vaskebjørne i personalerummet, hvor de to mæskede sig i en dåse med mandel småkager. De ringede straks efter dyreværnsorganisationen Peninsula Humane Society & SPCA, som rykkede ud til banken. 

Ville ikke forlade stedet

Det tog over 10 minutter, at få de to stædige småkage-tyve til at forlade banken, men til sidst forlod de dog stedet. 

De efterlod ikke kun krummer - men også et værre rod i banken. De havde både efterladt ødelagte loftsplader, papirer overalt og en væltet computer skærm. 

Det undrede desuden personalet, at de to vaskebjørne havde fundet sin vej ind i den topsikrede bank - som ellers bør holde ubudne gæster ude. Efterfølgende undersøgelser viste, at de havde kravlet op af et træ, ind i ventilationssystemet og derefter ud fra bankens loft. 

Dyreorganisationen fortæller i en pressemeddelelse, at det ikke erhverdagskost at blive kaldt ud til et indbrud i en bank - men lige i dette tilfælde, mener de dog, at de var de rette at tilkalde. 

“Når der var tale om bankrøvere, der var maskerede banditter af den vilde natur - så var vi de rette til at løse opgaven”, skriver talskvinde Buffy Martin Tarbox i pressemeddelelsen.

Anbefalet til dig