Utrolige optagelser: Tjener bruger madbakke til at redde barns liv

Foto: @blake_HEADACHE/Reddit

​Nervepirrende optagelser af en tjener, der springer i aktion for at redde et barns liv - og endda med en madbakke - bliver i øjeblikket delt som en steppebrand.

Ja, det kan være irriterende, når forældre tager deres grædende babyer og drilske børn med på resturant, mens du forsøger at nyde et dejligt måltid og et lækkert glas vin. 

Men alle fortjener at spise ud i ny og næ, og de kan ikke ligefrem lade deres børn være alene.

Børn kommer nemlig nogle gange ind i vanskelige og farlige situationer, herunder at være fanget under at køleskab. 

Reddit-brugeren @blake_HEADACHE har delt en betagende video til r/nextf*ckinglevel, der viser et lille barn, der skubber sin forælder, inden han løber hen til køleskabet og åbner dørene. 

Han bruger dog lidt for mange kræfter, hvilket får køleskabet til at vælte over ham. Men heldigvis, inden han bliver knust, opdager en tjener situationen og springer i aktion med sin madbakke, som han bruger til at bremse køleskabets fald til jorden.

Foto: @blake_HEADACHE/Reddit

Mange undrer sig dog over, hvorfor han ikke brugte hænderne. 

"Hvorfor brugte han bakken? Ville det ikke have været nemmere smide bakken og så bruge hænderne?," spørger en bruger på Reddit. 

Andre mener, at han simpelthen ikke havde tid nok til at reagere og smide bakken væk. 

"Han havde ikke tid nok til at kunne smide den væk. Og bakken gav en lille forlængelse af hans rækkevidde, der gjorde det muligt for dem at begynde at bremse køleskabet hurtigere," tilføjede en anden bruger. 

"Tiden var kritisk, fordi det bedste tidspunkt at tage farten af køleskabet på, er når det er en lille smule ud af balance. Hvis der var gået et skund længere, var der kommet meget mere kraft på, og hvem ved så, hvad der kunne have været sket," kommer det fra en tredje bruger.