Uventet gæst på hospitalet chokerede alle: Spiste stueplanterne og sked på gulvet

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Folkene i ventesalen fik sig noget af et chok - og nej, det var ikke en hund.

Mest læste i dag

I Alaska er det ikke ualmindeligt at have besøg af dyreliv på utraditionelle steder, men sidste torsdag trak Providence Alaska Health Parks kræftcenter i Anchorage en usædvanlig gæst - en nysgerrig elg!

Mens folk ventede på deres aftaler eller måske snuppede en sund snack fra hospitalets kantine, besluttede en nysgerrig elg at tage en rundtur i bygningen. Overraskende nok udgjorde dens store hove ingen udfordring for hospitalets bevægelsesaktiverede døre, og snart blev sikkerhedspersonalet nødt til at advare alle om den besøgende ved hjælp af bygningens højttalersystem.

Dog nåede den mætte gæst at "lade sig" midt på gulvet, hvor rengøringspersonalet havde svært ved at tro på den rengøringsopgave de fik besked på at rydde op.

Men denne besked fra sikkerhedsfolkene havde næsten modsat effekt, da folk strømmede ind for at få et glimt af den charmerende ubuden gæst. Men dette er langtfra første gang, at et dyr beslutter at udforske Providence Health Park; bjørne har også tidligere forsøgt at få adgang til faciliteterne.

På hospitalets Facebook-side kunne man læse: "Providence Health Park havde en ekstra speciel gæst i dag, da en elg besluttede at komme indenfor og tjekke planterne i lobbyen."

Heldigvis lykkedes det sikkerhedspersonalet at indfange elgen, før den nåede at forvandle planterne til en lækker snack. Randy Hughes, sikkerhedsdirektøren på hospitalet, kommenterede situationen med et smil og sagde: "Endelig tror jeg, at elgen havde fået nok af at blive betragtet, mens den spiste."

Anbefalet til dig