"Værste date nogensinde": Gennemblødt og smurt ind i mudder

29/03/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Lizzie Johnson / Privatfoto
En Tinder-date under pandemien gik helt galt.

Mest læste i dag

En kvinde fortæller nu, at hun - ifølge hende selv - har været på "den værste date nogensinde". Den startede med en romantisk gåtur, men sluttede med, at hun sprang ud i floden for at redde sin Tinder-dates hund, mens daten "bare stod og så på".

Den britiske kvinde Lizzie Johnson havde mødt manden, der har en med en "sød" bokserhund på dating-app'en. Kemien var god og inden længe foreslog hun at de skulle gå en socialt distanceret spadseretur med hunden langs floden Mole i byen Walton-on-Thames.

Det fortæller den britiske avis The Mirror. 

Kort inden i deres gåtur måtte daten dog gå til bekendelse, da der var en ting, han havde glemt at nævne for Lizzie Johnson. Nemlig at hans hund aldrig havde set vand før. 

Kaster sig i vandet

Hunden fattede da også straks interesse for vandet i floden. Den sprang nysgerrig ud fra bredden og ned i vandet. 

Lizzie Jonhson fortæller til The Mirror, at mens hendes date havde "for travlt med at klappe", kastede hun sig ned i det brystdybe vand for at få fat i hunden og kæmpede med at klatre ud igen, mens manden bare "kom med ubrugelige forslag".

Da hun kom hjem og ind i det varme, optog Lizzie en sjov video, der viser hendes jeans, top og ansigt dækket af mudder for at opsummere sin date, der sluttede "med en svømmetur i River Mole".

Efterfølgende har hun udtalt:

”Det var min første socialt distancerede date, og jeg tror bare, at jeg venter, indtil tingene er lidt mere normale igen, så vi istedet kan mødes til et dejligt glas vin. Gåture med hunden hører fortiden til."