Vanvittig McDonald's-rekord: Har spist to Big Macs hver dag siden 1972

Udland
Foto: Shutterstock
Alle kvitteringer fra McDonald's er blevet gemt.

Lige nu læser andre også

Vi skal helt tilbage til 1972, hvor Donald Groske havde sit første besøg hos McDonald's - det blev starten på en vild rekord. 

I 1999 fik Donald Gorske verdensrekorden for at have spist flest Big Macs. Den gang var Donald 45 år, og i dag er han ikke stoppet med at spise burgere fra fastfoodkæden.

Det skriver mediet Ladbible.

23 år senere er Donalds samlede antal spiste burgere på hele 32.340.

Siden 1972 har Donald i gennemsnit indtaget to Big Macs om dagen. Hvorfor det lige er den burger fra McDonald’s, der er favoritten, har Donald en kort og klar forklaring på.

“Det er den bedste burger i verden. Når der er noget, jeg kan li’, holder jeg fast i det,” forklarer amerikanske Donald.

Kærlighed ved første bid

Donalds store lyst til Big Macs startede i 1972, da han fik sin første bil.

"Jeg kørte direkte til McDonald's, fik mine første tre Big Macs, satte mig derefter i bilen og spiste dem. I det øjeblik sagde jeg: 'Jeg kommer nok til at spise disse resten af mit liv'. Jeg smed indpakningen på mit bagsæde og begyndte at tælle dem fra dag ét,” lyder det fra Donald.

For Donald er McDonalds-besøgene sat i system. 

Alle kvitteringer, siden det første besøg i 1972, er gemt og sat i rækkefølge år efter år. I sin kalender holder han styr på besøgene, og der er ikke noget, det bliver glemt. 

Da Donald første gang mødte sin kommende kone, Mary Gorske, fortalte han hende ikke om sin besættelse. 

“Donald fortalte mig ikke om sin Big Mac -besættelse, da vi mødtes første gang, jeg er ikke sikker på, at det var en besættelse dengang, han spiste dog Big Macs hver dag. Nogle gange ville jeg tage en Big Mac med til ham, jeg var bare ikke klar over, at det ville fortsætte for evigt," fortæller Mary Gorske.

Skipper fritterne

Selvom Donald spiser mad fra McDonald’s hver dag, så tænker han over sit daglig kalorieindtag og sundhed, forklarer han. 

Donald vælger altid fritterne fra, og så erstatter han andre måltider i løbet af dagen med de to burgere. Derudover sørger han også for at få gået omkring 10.000 skridt hver dag.

Herunder kan du se et klip med Donald, hvor han fortæller om sin store kærlighed:

Anbefalet til dig