Var godt på vej til at blive advokat: Men så kastede 25-årig kvinde sig over helt anden karriere

Udland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Hun var godt på vej til at få sig en karriere som advokat, men hun er endt med at kaste sig over en helt anden karrierevej.

Lige nu læser andre også

Elle Brooke har afsløret, at hun var godt på vej til at blive advokat, da hun pludselig endte med at skifte spor. I stedet har hun kastet sig over en karriere, hvor hun lever af at sælge pikant indhold på nettet.

Det har den britiske kvinde afsløret i et afsnit af podcasten PlugTalk.

Her fortalte hun værterne, at hun altid havde været et 'underligt barn', når det kommer til leg i soveværelset. I en alder af 14 år, havde hun været i seng med syv forskellige.

"Jeg har altid haft et stort fokus på det. Så hvis nogen sagde: 'Elle Brooke er blevet stjerne i voksenfilm' til én, jeg gik i skole med, ville de nok bare sige: 'Det er hun også skabt til'," siger hun i podcasten ifølge Daily Star.

Hun forklarede også, at typerne hun hang ud med som barn, ikke var 'Guds bedste børn'.

Årsagen til, at hun i første omgang kastede sig over denne karriere var, at hun ville tjene penge under sin tid på universitetet. Her studerede hun jura, og var derfor godt på vej til at blive advokat.

Én dag gik det dog op for hende, at hun næppe ville få den store succes som advokat, hvilket fik hende til at skifte sit fokus.

"Jeg tror, jeg ville have været som en meget gennemsnitlig advokat, der håndterede skilsmisser og den slags," sagde hun.

Foto: YouTube

I starten tjente hun penge på at sælge pikant indhold via Snapchat, men senere opdagede hun platformen OnlyFans. Det gjorde hun, da en af hendes veninder afslørede, at hun tjent næsten 70.000 kroner om måneden på platformen.

I de seneste år har hun også været involveret i boksning, hvilket har hjulpet hende med at tiltrække flere abonnenter til hendes side.

Men hun forklarede også, at det har haft sine konsekvenser, at hun har været nødt til at træne hårdt. Det har tæret på hende, og derfor har hun ikke haft energi til at lave andet indhold.

"Man træner om morgenen og er fandme udmattet. Derfor har man ikke al den ekstra energi, der skal bruges til at lave andet indhold," fortæller hun.

"Og din hjerne er så fokuseret på din træning. Det gør indhug på at få skabt indhold. Jeg har ikke filmet noget siden sidste august."

Anbefalet til dig