Var ikke tilfreds med drikkepenge, da hun leverede take-away: Hvad hun så gjorde, har chokeret mange

22/03/2023

Nicolai Busekist

Foto: YouTube
En kvinde, der leverede take-away til en mandlig kunde, gik amok, da hun mente, at hun ikke havde fået tilstrækkeligt med drikkepenge.

Mest læste i dag

En kvinde, der skulle levere take-away til en mandlig kunde, endte med at forlade hans hus og tage maden med sig, fordi hun ikke var tilfreds med drikkepengene - inden da forsøgte hun at presse manden til at give hende flere drikkepenge.

Kvinden, der var ansat hos firmaet DoorDash, er nu gået viralt på nettet, efter at have nægtet at give kunden sin mad, fordi han ikke ville give hende mere end 8 dollars (ca. 55 kr.) i drikkepenge.

Til trods for, at der var tale om en ganske fornuftig sum penge, var det tydeligvis ikke nok for denne kvinde. Hun valgte derfor at tage mandens bestilling som gidsel, da hun nægtede at give ham maden, før han gav hende flere drikkepenge.

Hvad hun dog ikke var klar over var, at hele episoden blev optaget med et kamera i en Ring-dørklokke, der var monteret ved hoveddøren. Og disse optagelser er nu gået viralt på de sociale medier.

Efter at episoden er blevet delt på YouTube, er videoen - og dermed kvindens udbrud - blev set mere end en million gange.

Videoen viser tydeligt kvinden, der træder op til døren, hvor hun beklager sig over, at hun havde tilbagelagt ‘12,5 miles’ for at levere maden til kunden.

Derudover kan man også høre hende sige, at hun krævede at tale med kunden ansigt til ansigt, da hun ville have svar på, hvorfor han havde givet hende så få drikkepenge.

Kunden var tilsyneladende slået helt ud af kurs af kvinden, og spurgte flere gange, hvad hun mente, inden hun beklagede sig over, at hun havde kørt i 40 minutter, for at levere maden til kunde, mens han påstod, at det kun tog 15-20 minutter.

"Det er ikke rigtigt. Du er nødt til at prøve selv. Jeg har lige kørt turen. Det tager 40 minutter. Det et 12,5 miles," siger hun.

Herefter slår hun fast, at manden skal give flere drikkepenge, hvis han vil have sin mad.

"Jeg mener, at du skal justere drikkepengene, for at gøre det rigtige," siger hun.

Manden er hurtig til at svare igen, og siger: "Hvad fanden taler du om? Jeg har givet dig 8 dollars i drikkepenge."

Kvinden samler derefter kundens mad op, hvorefter hun forlader huset, mens hun siger: "Jeg kører tilbage med maden. Jeg tager maden med tilbage."

Adskillige personer har kommenteret på den virale video, og de fleste er naturligvis meget chokeret over, hvordan hun reagerede.

"Det faktum, at hun følte sig berettiget til at stå der og skændes med ham, er fascinerende. Du ved godt, at man kan acceptere eller afslå leveringsjob, ikke? Hvis du ikke var klar over afstanden, burde du måske være mere opmærksom, mens du udfører dit arbejde," lød det fra en bruger.

"Som DoorDash-chauffør er 8 dollars i drikkepenge gode penge. Jeg kan ikke tro, at hun tog maden med tilbage," lød det fra en anden.

Ifølge mediet Tyla har DoorDash efterfølgende udsendt en officiel udtalelse om sagen, hvori de bekræfter, at den pågældende kvinde er blevet dyret, og ikke længere kan tage imod jobs via DoorDash.