Var på skadestuen med søn: Da familien vendte tilbage til bilen 30 min. senere, var der en vred besked i forruden

17/08/2023

Thea M. Andersen

Foto: Facebook
Forleden fandt en familie en seddel i forruden på deres bil, efter at de var på skadestuen.

Mest læste i dag

En mor blev rasende, da hun fandt en seddel på sin bil, efter hun havde parkeret på hospitalets parkeringsplads i Queensland, Australien.

Kvinden havde hastet sin søn til skadestuen, efter at han havde pådraget sig et brud under sport. Mens hun og sønnen gik ind på skadestuen, parkede hendes mand bilen og kom ind bagefter. Men da familien vendte tilbage til bilen 30 minutter senere, fandt de en vred besked i forruden.

Ifølge Daily Star stod der følgende på sedlen:

"Hej din uhøflige b***h. Du vil bemærke, at skiltet siger 'baglæns parkering'. Jeg var ved at bakke ind, og du sneg dig ind - for derefter at benægte det. Snavset vindue? Det giver ingen mening!! Bemærk, at du ikke parkerede baglæns!."

Moren var rasende efter at have fundet sedlen og delte et billede af den på en Facebook-side.

Foto: Facebook / 4MK Mackay

"Måden, min mand parkerede på, var det sidste, han tænkte på, da han søgte akut lægehjælp til vores barn. Som jeg forestiller mig, er det det samme for næsten alle biler her, der har bakket ind (Bemærk alle de tomme pladser også, vi har kun været her i 30 minutter)," skrev moren til billedet som et svar til sedlen og tilføjede:

"Det er tydeligt, at du bare er en koldhjertet kujon. Måske bør du overveje omstændighederne næste gang; du har meget vel kunne have efterladt denne seddel på bilen hos en person, hvis familiemedlem er ved at dø. Hav dog lidt empati - det er ikke svært."

Kvindens opslag har affødt delte meninger blandt Facebook-brugerne.

"Siger meget om forfatteren at tage sig tid til at skrive en vred seddel foran et HOSPITAL. Det kræver ingenting at have tålmodighed, trække vejret og være venlig, uanset hvad man selv går igennem," skrev en bruger til opslaget på det sociale medie, mens en anden var uenig og svarede:

"Selvfølgelig er sedlen ikke rar, men det var heller ikke at stjæle parkeringspladsen ... [kvinden] havde en nødsituation, men det betyder ikke automatisk, at de havde ret."

Anbefalet til dig