Vennepar troede, at de havde bestilt flybilletter til Budapest: De endte et helt andet sted

08/3/23 16:01

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
Et vennepar, der havde planer om at besøge Budapest, fik et chok, da de fandt ud af, at de faktisk havde billetter til et helt andet land.

Efter at en mand havde overrasket sin veninde med en tur til Budapest i Ungarn, kørte de ud til lufthavnen, hvor de skulle med deres fly.

Men da de stod i køen for at gå om bord på deres fly, opdagede veninden, som sidder Sophe Alice, at noget var helt galt. Det skriver The Sun.

Venneparret troede, at de var tæt på at gå om bord på et fly, der var på vej til Budapest, men det viste sig, at det ikke var tilfældet. Derimod havde de bestilt billetter til Bukarest i Rumænien – en anden by, der ligger 835 km væk.

Efterfølgende har de to venner selv valgt at dele deres historie på det sociale medie TikTok.

I videoen kan man se, at de to venner nærmere sig deres gate, hvor man kan se, at flyet har Bukarest som sin destination.

"Når du tror, at du har bestilt flybilletter til Budapest," lyder teksten til videoen.

I de resterende sekunder, der er tilbage af videoen, kan man se de to venner mime ordene 's**t' tre gange, da de går om bord på deres Ryanair-fly til Bukarest.

Videoen er endt med at gå viralt på det sociale medie, hvor den på kort tid fik mere end 3,8 millioner visninger samt flere hundrede kommentarer.

En stor del af dem, der har kommenteret på videoen, har givet udtryk for, at de ikke kan forstå, hvordan det har kunnet lade sig gøre for dem at begå så stor en fejl.

I en opfølgende video, der også er blevet delt på TikTok, fortæller de to venner, at de besluttede sig for rent faktisk at rejse til Bukarest, på trods af den fejl, de havde begået.

"Der er masser af mennesker, der har spurgt, om vi tog til Rumænien? Ja, vi tog afsted. Selvfølgelig tog vi afsted, og det var fantastisk."