Verdens første flyvende hotel, der 'aldrig lander': Få et kig indenfor

Udland
Foto: Screenshot/Hashem Al-Ghaili/ Youtube
Foto: Screenshot/Hashem Al-Ghaili/ Youtube
I fremtiden vil du muligvis kunne booke et hotel i himlen.

Mest læste i dag

Den yemenitisk videoproducent og en videnskabsformidler Hashem Al-Ghaili har løftet sløret for det første flyvende hotel 'den AI-piloterede Sky Cruise'.

Sky Cruise kan prale af 20 motorer, som er drevet af atomfusion og er designet til 'aldrig at lande', og plads til 5.000 passagerer ombord.

Det skriver LADbible.

Screenshot

Ifølge Hashem Al-Ghaili er flyet 'transportens fremtid'. Her kan konventionelle flyselskaber 'fragte' passagerer til og fra Sky Cruise - og de behøver aldrig sætte en fod på jorden igen. Alle reparationer vil endda blive udført under flyvningen.

Han blev spurgt, hvor mange piloter det ville kræve at flyve Sky Cruise. Her svarede han: "Al den teknologi, og du vil stadig have piloter? Jeg tror, ​​det vil være fuldstændigt selvstændigt."

Selvom det vil 'være fuldstændigt selvstændigt', kræver det et stort antal ansatte ombord.

Det skyldes, at der vil være et stort indkøbscenter ombord, for ikke at nævne pools, fitnesscentre og biografer. 

I YouTube-videoen Nuclear-Powered Sky Hotel, kan alle faciliteterne ses - og det beskrives som værende 'det perfekte bryllupssted'.

Screenshot

Mens en lanceringsdato for det flyvende hotel endnu ikke er annonceret, er det ikke alle, der er vilde med idéen. Nogle personer er skeptiske af sikkerhedsmæssige grunde, mens andre frygter prisen.

Få et kig indenfor her:

Anbefalet til dig