Video på de sociale medier har startet ny undersøgelse i sag om forsvundet teenager

16/1/21 08:06

Nicolai Busekist

Foto: Twitter / TikTok
En 15-årig pige forsvandt fra sit hjem i 2004. Nu er en video begyndt at florere på de sociale medier, der viser en pige, der ligner den forsvundne pige. Det har fået myndighederne til at starte en undersøgelse.

I videoen, der er filmet ind på bagsædet af en bil, kan man se en mørkhåret kvinde, som stirrer stift ind i kameraet. Ved siden af hende sidder en mand, som taler til dem, der filmer. Det ses tydeligt, at kvinden i videoen har store røde mærker om øjnene.

Der er flere brugere på det sociale medie TikTok, der mener, at det lignede den savnede Cassie Compton. Hun forsvandt fra sit hjem i Stuttgart i Arkansas, USA, da hun var blot 15 år gammel. Det skriver mediet People. 

Herunder kan du se videoen, som er blevet delt flere steder på sociale medier – blandt andet på Twitter: 

"Vi sætter pris på alle tip og informationer om Cassie Compton. Vi har videoen fra TikTok og har set Facebook-opslagene," har politiet i Stuttgart efterfølgende skrevet i en pressemeddelelse. 

De har desuden også fortalt, at de arbejder tæt sammen med politiet i Arkansas og med FBI. Noget tyder derfor på, at de har taget de mange henvendelser fra bekymrede borgere seriøst – og at de sandsynligvis også mener, at der er lighed mellem Cassie Compton og kvinden i videoen. 

Efter at videoen begyndte at florere på de sociale medier, er der en kvinde, der har påstået, at det er hende, der kan ses i den omtalte video. Hun påstår, at mærkerne om øjnene stammer fra et røveri. Desuden fortæller hun også, at hun har det 'fint'. 

Det er dog ikke alle, der har ladet sig overbevise af, at denne kvinde er stået frem, og har udtalt, at det er hende, der kan ses i videoen.

Cassie Compton forlod selv sit hjem i 2004, hvor hun boede sammen med sin familie. Kort efter blev hun meldt savnet. Politiet har ikke ønsket at udtale sig mere om sagen, eftersom den endnu ikke er lukket.