Vild video: Lige pludseligt eksploderer fødselsdagsballoner fyldt med helium

21/9/20 12:30

Christian Granhøj Skouboe

Panikken brød pludseligt ud til en fødselsdag.

Indien er i chok. Fejringen af landets premierminister Narendra Modis fødselsdag skulle være en festlig begivenhed, men istedet endte festen som en katastrofe. Et af aftenens indslag var et show, hvor en stor flok balloner blev sluppet fri. Ballonerne var fyldte med helium, så de ville skabe et flot syn, når de flød væk på himlen. Sådan gik det dog ikke, fortæller Hindustand Times. 

Samtidig med at ballonerne blev sluppet til vejrs, havde partimedlemmer fra premierministerens eget parti planlagt, at man ville affyre noget fyrværkeri ved den festlige lejlighed. Men blandingen af balloner fyldt med helium og åben ild viste sig at blive opskriften på en katastrofe, der efterlod mange af festens gæster sårende. 

Da fyrværkeriet gik til vejrs, så slog det gnister. En eller flere af disse punkterede ballonerne, og det satte en kædereaktion i gang, der betød at alle ballonerne forvandlede sig til en kæmpe ildkugle. Eksplosionen forårsagede mindre skader på et flere af gæsterne, der blev indlagt på Kilpauk Medical College Hospital til behandling, ifølge avisen.

Se den vilde video fra fødselsdagsfejringen lige her:

 

Ender med flere politianmeldelser

Fødselsdagsdramaet stoppede dog ikke med en lysende ildkugle på himlen. Bgivenheden blev nemlig afviklet uden tilladelse, derfor oprettede politiet i Korattur en sag mod arrangørerne, da en video af ulykken ramte de sociale medier og gik viralt. 

På sammen tid åbnede politiet også en sag mod partiets stabschef, L Murugan, da man mener, at hele arrangementet er i strid med Indiens gældende coronarestriktioner. Det betyder, at den store samling fødselsdagsgæster muligvis var i strid med loven. Derudover var der også ophængt en række bannere, som betragtes som ulovligt.

Altså var det ikke kun det lokale hospital, men også politikredsen, der fik nok at lave, da premiereminister Modi fejrede sin fødselsdag.