Vildt overforbrug: Familie køber nye iPhones hver mandag

26/5/20 08:47

Nanna Christina Smidt

Det er sikkert sådan en sag, som The Kardashians får hver mandag. Foto: Shutterstock.
Når man er en del af Kardashian-familien, så mangler der ikke noget. Derfor får familien i disse coronatider en ny iPhone hver mandag. Det er dog af en helt speciel og ganske smart årsag, at de får den.

Penge er grunden til, at Kardashian-familien får ny iPhone hver mandag.

Udfordringer med corona

Selvom Kardashian/Jenner-familien har meget magt, så går selv ikke de udenom problemer med corona.

Familien har netop været i gang med at filme realityshowet Keeping Up With The Kardashians, men blev under dette udfordret af corona, og derfor måtte de finde på nye måder de kunne filme på, og resultatet blev altså en ny iPhone til hvert familiemedlem hver mandag.

Jobbet i forhold til at filme realityshowet Keeping Up With The Kardashians, har været nærmest umuligt i denne coronatid, og sæsonen er også stoppet før tid, da det simpelthen ikke var muligt at fortsætte med at filme, da coronarestriktionerne startede.

Kris Jenner ville dog ikke lade sig slå ud af lidt corona. Hun er familiens overhoved, men også der manager, så derfor tænker hun på deres indtjening. Så nu skal familien selv filme deres serie, og det har altså resulteret i en ny iPhone – hver uge. Det skriver Elle.dk.

Modtager ny telefon hver mandag

For at få det hele til at hænge sammen modtager hvert medlem af familien en ny iPhone en gang om ugen, og de har også fået installeret særlige lamper med god belysning og telefonstativer i hver af deres hjem.

I slutningen af ugen indsamles de gamle iPhones ind, og herefter kan klipperne begynde at klippe indholdet sammen til et færdigt show. Det er både Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kylie, Kendall og showets andre deltagere der filmer dem selv i løbet af ugen, og der skulle ifølge flere kilder i gennemsnit være 16 timers optagelse på hver iPhone.

Udover telefonerne har de alle fået lavet en lille hjemmestation, som en form for private ”skriftestole”, hvor de taler direkte til kameraet.

Når Keeping Up With The Kardashians kommer tilbage vil der komme to afsnit, som udelukkende er hjemmeoptagelser.