Ville have skræmt de fleste: Mand gjorde chokerende fund i underbukserne, da han vågnede

18/04/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
Hvad er det værste, du kan finde i dine underbukser, når du vågner? For mange vil svaret nok være, hvad denne mand fandt i sine underbukser om morgenen.

Mest læste i dag

En fyr har oplevet, hvad der for mange er deres værste mareridt. En morgen vågnede han nemlig op, og fandt ud af, at der var noget, der bevægede sig i hans underbukser.

Efter at have fået en følelse, at der var noget, der ikke var som det skulle være, var han nødt til at tjekke. Han blev dog meget chokeret, da han fandt ud af, hvad der faktisk gemte sig i underbukserne.

Manden har selv delt en video af sin opdagelse på det sociale medie TikTok, hvor han afslører, at han har haft besøg af et insekt et sted, hvor man helst ikke vil have det.

Ved nærmere inspektion fandt ud af, at det ikke var et hvilket som helst insekt. Derimod var der tale om en såkaldt Huntsman-spider, der havde fundet sig godt til rette.

"Jeg vågnede i morges med noget, der bevægede sig i mine underbukser, og denne Huntsman-edderkop sov mod mine kønsdele," skrev han ifølge Daily Star.

Klippet, som han har delt med sine 240.000 følgere på det sociale medie, fortsætter med, at han siger: "Den holder sig dejlig varm. Se på glimmeret i dens øjne. Den havde en fantastisk tid."

"Jeg syntes nok, at jeg følte, at noget bevægede sig," tilføjede han, og tilfældigvis var det en af de største edderkopper i verden, der tilmed også er giftig.

Foto: TikTok

Det er næsten forbløffende, at han slet ikke er i chok over at have fundet en sådan edderkop i sine underbukser. Sandsynligvis er der mange, der ikke ville have været helt så rolige i en sådan situation.

Videoen er endt med at gå viralt på det sociale medie, hvor den er blevet set mere end 4,5 millioner gang. Desuden er der også flere tusinde personer, der har kommenteret på den.

"Hvordan tager han det her så roligt? Jeg skal aldrig til Australien," skrev en bruger.

"Fortæl mig, at du kommer fra Australien, uden at fortælle mig, at du er fra Australien," lød det fra en anden.

"Hvordan er du så rolig? Jeg ville brænde stedet ned," tilføjede en tredje.

"Tillykke. I er i et officielt forhold nu. Jeg er så begejstret," skrev en fjerede

Manden, hvis brugernavn er Dappestcontrol, har skabt sig en skare af følgere på det sociale medie, hvor han deler videoer af den lokale fauna.