Ville 'skaffe sig af med' mors kæreste: Nu skal TikTok-stjerne i fængsel

06/08/2023

Nicolai Busekist

Foto: Leicestershire Police
En 24-årig TikTok-stjerne kommer til at tilbringe lang tid bag tremmer, da hun er blevet kendt skyldig i drab.

Mest læste i dag

En ung TikTok-stjerne kommer til at tilbringe de næste mange år bag tremmer, efter at være blevet kendt skyldig i drabet på sin gifte mors hemmelige kæreste.

Den 24-årige Mahek Bukhari, der har over 130.000 følgere på TikTok, skubbede kæresten Saqib Hussain og hans ven Hashim Ijazuddin af vejen med en bil. Begge mænd var 21 år gamle, da de mistede livet i februar 2022, skriver BBC.

Saqib havde angiveligt forsøgt at presse Maheks mor, 46-årige Ansreen Bukhari. Moren blev også dømt kendt skyldig af en jury i Leicester Crown Court i England i denne uge.

Han havde truet med at dele seksuelt eksplicitte billeder og videoer af Ansreen, efter hun forsøgte at afslutte deres forhold.

Dette fik Mahek til at tilbyde sin hjælp, og hun skrev i denne forbindelse denne besked på Whatsapp: "Jeg vil snart få ham overfaldt af fyre, så han ikke ved, hvilken dag det er."

Mahek lagde en fælde for Saqib, der var under det indtryk, at han skulle mødes med Baukhari-familien, for at få 3.000 dollars (ca. 20.000 kr.) i betaling for ikke at lække billederne og videoerne, skriver The Independent.

Det var dog slet ikke, hvad der skete. Derimod blev han og hans ven jagter af to biler, der endte med at skubbe deres bil af vejen. Det kan man høre i et hektisk alarmopkald, der blev afspillet i retten.

"Der er fyre, der følger efter mig. De har balaclavaer på. De forsøger at skubbe mig af vejen," sagde Saqib få øjeblikket inden de blev skubbet af vejen.

"De forsøger at dræbe mig. Jeg kommer til at dø. Vær sød, jeg har brug for hjælp. De kører ind i bagenden af bilen. Hurtigt. Jeg beder dig. Jeg dør."

Inden opkaldet blev afbrudt, kunne et højt skrig høres.

De to mænd blev senere identificeret via deres tænder. De mistede livet, efter bilen blev delt i to og gik op i flammer. Inden da var den blevet skubbet ind i et træ. 

29-årige Rekhan Karwan og 23-årige Raees Jamal blev identificeret som førere af de to køretøjer, der kørte mændene af vejen. På lige fod med Mahek og Ansreen, er de derfor også blevet kendt skyldig i drab.

Både 23-årige  Natasha Akhtar, 28-årige Ameer Jamal og 23-årige Sanaf Gulamustafa blev også kendt skyldig, men ikke i drab. De befandt sig alle i bilerne, da de kørte de to unge mænd af vejen.

Juryen drøftede den voldsomme sag i intet mindre end 28 timer, før de nåede frem til en dom. Til sidst kom de frem til, at de involverede parter skulle dømmes.

Anbefalet til dig