"Vinder" køber junkfood for en formue - så går sandheden op for hende

15/12/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
25-årig troede, hun havde vundet gratis McDonalds-mad i et år. Det skulle hun aldrig have gjort.

Mest læste i dag

Nicole Clark troede, at hun havde været mere heldig end de fleste. 

Den 25-årige mor troede, at hun havde vundet et års gratis mad hos McDonalds. Hver gang hun bestilte mad fra den populære fastfoodkæde på appøen UberEats, skulle hun nemlig ikke betale for det. 

Den "glædelige nyhed" fik blot Nicole til at bestille endnu mere. Hun nåede at bestille fastfood for 1.701,51 kroner, inden hun opdagede, hvordan tingene i virkeligheden hang sammen. 

Og sandheden fik hende til mere end blot at rødme, indrømmer Nicole Clark over for den britiske avis The Mirror

Gjort til grin

Sandheden så dagens lys en dag, hvor Nicole Clark talte med hendes bror.

Broderen kunne fortælle, at han gik rundt og var nervøs. Han havde nemlig konstateret en del transaktioner på sin UberEats-konto, som han ikke kunne nikke genkende til, derfor frygtede han at være offer for et hackerangreb. Han var derfor i gang med at ændre alle sine adgangskoder i ren panik. 

Pludseligt gik fejlen op for dem begge, og heldigvis tog Nicoles bror - Craig - den dyre madregning med et smil. Det viste sig, at misforståelsen var opstået, da de havde oprettet en konto for at bestille fællesaftensmad. Her havde Craig skrevet sine kortdetaljer ind.

Nicole fortæller desuden, at hun efter hændelsen er blevet drillet godt og grundigt af sin familie. Hun er en den yngste i en søskendeflok på fire.

 

Anbefalet til dig