Vladimir Putin faldt ned ad trapperne: Sked og tissede i bukserne

04/12/22 13:21

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Ruslands præsident Vladimir Putin faldt ned ad flere trapper, hvilket fik ham til ufrivilligt at skide i bukserne.

Præsidenten i Rusland, Vladimir Putin, er angiveligt faldet ned ad trapperne i sin residens i Moskva. Det skulle have medført, at han blandt andet tissede i bukserne.

Sky News skriver, mens spekulationerne om den 70-åriges dårlige helbred stiger, at han faldt ned ad trapperne, hvilket fik ham til "ufrivilligt at aflægge afføring" samt "tisse i bukserne".

Vandladningen skulle være sket som følge af den "avancerede form for kræft", som han ifølge den tidligere chef for den britiske forsvarsstab, Lord Dannatt, lider af.

Anti-Kremlin-kanalen, der hævder at overvåge Putin for at følge udviklingen i hans helbred, har ifølge Sky News skrevet, at hans tre livvagter og et hold læger skyndte sig at hjælpe ham.

"Der var tre livvagter, der hjalp ham med at komme hen til den nærmeste sofa. De tilkaldte lægerne, der er på vagt i residensen."

"Præsidentens tilstand var stabil, og han kunne bevæge sig rundt på egen hånd, med undtagelse af nogle smerter i halebenet, når han sad ned."

Denne hændelse kommer blot en måned efter, at chefen for Ukraines militære efterretningstjeneste hævdede, at den russiske leders helbred er så dårligt, at han nu bruger mindst tre såkaldte "bodydoubles".

Generalmajor Kyrylo Budanov fortalte Mail on Sunday om den ukrainske efterretningstjeneste, der havde fundet ud af, at han har flere kropsdubletter, der vikarier for ham ved "særlige lejligheder".

"Vi ved specifikt om tre personer, der bliver ved med at dukke op, men hvor mange der er, ved vi ikke," sagde generalmajor Budanov til den britiske publikation og tilføjede:

"De har alle gennemgået plastikkirurgi for at ligne hinanden," sagde han.

Han afslører herefter, at det eneste, der løfter sløret for hemmeligheden bag tricknummeret, er deres højde.

"Det er synligt på videoer og billeder. Også gestikulation, kropssprog og øreflipper, da de er unikke for hver person," tilføjede han.