Voldsom spillegæld knækkede Lidl bestyrer: Stjal 35.000 kr fra kassen

Af: Mie M.B

|

11/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Manden er nu i behandling for sin spilletrang

Mest læste i dag

En voldsom spillegæld blev for meget for Lidl souschef Neill Price, der så muligheden for at få den ud af verden ved at tage af kassen i sin egen butik. Price, der havde ansvaret for at indsamle kontanter fra dagens omsætning og placere dem i en sikkerhedsboks, undlod efter tyveriet at møde op på arbejde. Det skriver EDP.

Efter gentagne forsøg på at kontakte ham, tilstod Price via e-mail til supermarkedskædens distrikschef, Emma Pocknell, at han havde "tabt det hele" i spil. Dette førte til, at han blev stillet for retten og erklærede sig skyldig i tyveri.

Under strafudmålingen påpegede anklageren, Emma Pocknell, at Prices handlinger var et alvorligt "tillidsbrud og overtrædelse af ansvar" i kraft af hans ledelsesrolle som souschef. Forsvareren, David Foulkes, understregede, at Price var en mand med en tidligere pletfri karakter, der havde begået en dum handling som følge af ludomani.

Price, der blev afskediget efter hændelsen, samarbejdede fuldt ud med at tilstå over for arbejdsgiverne. Hans gæld var på det tidspunkt over £40.000 (over 346.000 kr.) og hans kamp mod afhængigheden foregik uden støtte.

Efter at have fået et nyt job som lagerchef, blev Price idømt en samfundsstraf på 120 timers ubetalt arbejde og tvunget til at deltage i behandling for hans ludomani i løbet af de næste 12 måneder. 

Dommerne pålagde også omkostninger på £259 og en erstatning på £500 til Lidl for efterforskning af tyveriet.

Anbefalet til dig