Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

Udland
Foto: Bryony Esther
Britiske Bryony Esther havde en oplevelse i toget, som fik hende til at rase. Nu har hendes selfie vakt stor opmærksomhed på Facebook.

Mest læste i dag

Britiske Bryony Esther har delt en selfie på Facebook, som har vakt stor opmærksomhed på det populære medie de seneste dage.

På billedet står Bryony Esther og ammer sin lille datter i et tog. I baggrunden kan man se flere køretøjer og en masse mandlige passagerer, der sidder rundt omkring på sæderne.

Det skriver britiske Metro.

Lige netop dette har fået den unge mor til tre til at rase:

"Blev nødt til at stå op i toget, mens jeg ammede mit barn, takket være den dejlige flok charmetrolde, der prioriterede deres tasker og rullekufferter. Det stinker. Plus den cyklist med en smart cykel, der bliver ved med at køre ind i mig, har sat sig på handicapsædet. Vær sød at dele dette, for jeg vil elske, hvis deres mødre, kærester og koner ser, hvordan de opfører sig," skriver Bryony Esther til billedet.

Siden hun delte billedet på Facebook lørdag den 15. juli, er opslaget gået viralt med mere end 26.000 delinger, 7.000 likes og mange kommentarer fra andre brugere.

I kommentarfeltet fortæller Bryony Esther, at hun ikke bad nogen om at flytte sig, men det var tydeligt, at hun stod og ammede.

Flere facebookbrugere bakker op om moderen og fortæller, at de selv har oplevet noget lignende:

"Jeg husker mange togture, hvor jeg stod op og ammede, mens jeg var højgravid. Det er ikke nogen god følelse. Jeg er ked af, at du måtte opleve det samme."

Jeg har før siddet på en kuffert i en døråbning på et tog og ammet. Der er ikke længere noget, der chokerer mig. Nogle mennesker er ganske enkelt bare ignorante."

Andre mener, at Bryony Esther burde have taget sagen i egen hånd:

"Det er rystende, ja. Men kom nu, bare bed om sædet, din stærke kvinde. Det gør jeg, når jeg føler, at jeg har mere brug for det. Jeg har ikke fået et afslag endnu," skriver en bruger.

Anbefalet til dig