William og Kate afslører: Går i kronprinsesse Marys fodspor

Foto: Shutterstock

William og kate gør nu som Mary.

Mobning i skolen er et problem i desværre kender til mange steder i verden. 

Også i Storbritannien er det et problem og derfor bliver der blandt andet holdt 'Anti mobning uge', hvor der sættes ekstra fokus på problemet. Prins william og hertuginde Kate går forrest og støtter op.

Det skriver Hello Magazine

Læs også

Galt eller genialt? Aldi lancerer helt særlig vare

De har nemlig i den forbindelse anbefalet alle, at støtte Anne Freud' National Centre for Children and Families, hvor familier og børn kan få hjælp til problemer der kommer fra mobning. 

Herhjemme går kronprinsesse Mary og forrest. Hun støtter nemlig også kampen mod mobning og gør gennem Mary Fonden et stort stykke arbejde, for at bekæmpe mobning i de danske folkeskoler. 

Kommer til undsætning 

Torsdag besøgte kronprinsesse Mary blandt andet Vigerslev Allés Skole, der er en af de første skoler, der har arbejdet med Skolestyrken.

Programmet Skolestyrken er det første i Danmark, der tilbyder én samlet indsats for hele skolen til arbejdet med både at fremme skoletrivsel og forebygge og håndtere mobning fra 0. til 10. Klasse.

Læs også

Efter skilsmisse fra Timm Vladimir: Katrine Engberg har fundet en ny

”I udviklingen af Skolestyrken har det været helt centralt for os, at eleverne bliver hørt og inddraget. Det er dem, der mærker på egen krop, hvis der er mistrivsel eller mobning. Eleverne kommer med et vigtigt input til de voksnes videre arbejde med at skabe en skole med høj trivsel, og hvor mobning håndteres bedst muligt. Det var spændende at opleve eleverne reflektere over trivslen og håndteringen af mobning her på Vigerslev Allés Skole”,” lød det i den forbindelse fra kronprinsessen.