William og Kate: Holder det hemmeligt så længe som muligt

24/11/20 12:08

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Ifølge en royal ekspert, holder de på hemmeligheden så længe som de kan.

Prins George blev syv år gammel den 22. Juli. han er den ældste af prins william og Kates tre børn. Udover prins George, har de prinsesse Charlotte på fem år og prins Louis på to år. 

Da prins George er den ældste, er det også ham der en skønne dag bliver konge - og det er netop det, som William og Kate venter med at fortælle. Det skriver Daily Star.

Selvom der naturligvis er flere ting som adskiller sig meget fra andre almindelige børnefamilier, så lever William og Kate et meget “almindeligt liv”, med deres børn. 

"Du skal være konge, det skal jeg ikke."

Ifølge den royale ekspert kæmpede William selv med den store byrde det var, at vide han en dag skulle være konge - derfor ønsker han ikke, at hans egen søn skal vide det for tidligt. Selv som børn var William og Harry meget bevidste om deres fremtidige skæbne, hvilket også blev brugt i skænderier. 

“Du skal være konge, det skal jeg ikke - så jeg kan gøre hvad jeg vil,” kunne Harry sige til William, det fortæller tidligere beskyttelsesofficer Ken Wharfe. 

William har selv tidligere talt om, at der kommer et tidspunkt, som vil være rette tidspunkt for prins George at vide besked. 

“Der vil komme rette tid og sted, til at lade George forstå hvordan han passer ind i verden,” har prins William udtalt.

Prins George er dog udemærket klar over, at han er prins og bliver desuden kaldt PG af hans skolekammerater, som er en forkortelse af prins George. Han går på privatskolen Thomas Battersea, i London.