William og Kate i dyb sorg: “Vi vil savne ham så meget”

23/11/20 09:00

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
I sidste weekend tog parret en hjerteskærende afsked, med et helt særligt familiemedlem.

I øjeblikket sørger det royale par, over tabet af familiens firbenede familiemedlem - nemlig den sorte cocker spaniel Lupo. Han gik bort sidste weekend og nu deler det royale par, deres sorg i et opslag på deres offentlige Instagram-profil “Kensingtonroyal”. Det skriver People.

Det er sjældent at parret deler personlige opslag, men søndag aften delte de beskeden om Lupo, med over 12 millioner følgere. 

“I sidste weekend gik vores kære hund, Lupo, bort. Han har været kernen i vores familie de sidste ni år og vi vil savne ham så meget. - W & C,” lyder teksten fra William og Kate, som er delt i følgeskab med et billede af Lupo. 

Lupo flyttede ind hos familien i 2012. Lupo stod ikke kun parret og deres tre børn nær - men også Kates bror James Middleton, havde et helt særligt forhold til den sorte cocker spaniel. Lupo var nemlig en hvalp af Ella, som er James’ hund. 

"En hund er ikke bare et kæledyr"

“Det er med stor sorg at Lupo, min søster Cathrine (Kate Middleton er født Catherine Elizabeth Middleton, men kendt som Kate Middleton, red.) og hendes families hund, er gået bort. Lupo var søn af Ella, bror til Zulu, Inka og Luna. Intet at forberede dig på sorgen, for tabet af en hund. For dem som aldrig har haft en, er det måske svært at forstå. Men alle som har elsket en hund kender sandheden - en hund er ikke bare et kæledyr. Det er et familiemedlem, en bedsteven, en loyal ledsager, en lærer og en terapeut. For de fleste er tabet af en hund, meget sammenligneligt med tabet af et menneske som man har elsket,” skriver han på sin Instagram-profil og deler ligesom William og Kate, også billeder af Lupo.

William og Kate fik Lupo omkring et år før, at deres første søn, prins George kom til verden. Parret har tidligere fortalt, hvordan Lupo var en god støtte for Kate, mens prins William på et tidspunkt, blandt andet var væk i seks uger, i forbindelse med et besøg på Falkland-øerne. 

Foto: Instagram

Foto: Instagram