William og Kate jubler over familieforøgelse

26/1/21 09:20

Sarah Steenfeldt

Familien er ovenud lykkelige.

Sidste år i november ramte en stor sorg William, Kate og deres tre børn. De måtte tage afsked med deres ni år gamle cockerspaniel, Lupo. Parret som ellers normalt ikke deler meget af privatlivet på de sociale medier, skrev på deres offentlige Instagram-profil “Kensingtonroyal”:

“I sidste weekend gik vores kære hund, Lupo, bort. Han har været kernen i vores familie de sidste ni år og vi vil savne ham så meget. - W & C,” lyder teksten fra William og Kate, som er delt i følgeskab med et billede af Lupo. 

Lupo flyttede ind hos familien i 2012. Lupo stod ikke kun parret og deres tre børn nær - men også Kates bror James Middleton, havde et helt særligt forhold til den sorte cocker spaniel. Lupo var nemlig en hvalp af Ella, som er James’ hund. 

Og ifølge Hello Magazine,  så er det også Kates bror James, der har skænket familien deres nyeste medlem. Ifølge mediet er det prinsesse Charlotte, der fik lov til at udvælge den hvalp, som skulle være familiens nye familiemedlem - og efter sigende er det gået rigtig godt. Det berettes nemlig, at familien er dybt forelskede i deres nye hundehvalp.

Et tab for hele familien

Tabet af Lupo var også en stor sorg for Kates bror - for ham var Lupo nemlig også noget helt specielt.

“Det er med stor sorg at Lupo, min søster Cathrine (Kate Middleton er født Catherine Elizabeth Middleton, men kendt som Kate Middleton, red.) og hendes families hund, er gået bort. Lupo var søn af Ella, bror til Zulu, Inka og Luna. Intet at forberede dig på sorgen, for tabet af en hund. For dem som aldrig har haft en, er det måske svært at forstå. Men alle som har elsket en hund kender sandheden - en hund er ikke bare et kæledyr. Det er et familiemedlem, en bedsteven, en loyal ledsager, en lærer og en terapeut. For de fleste er tabet af en hund, meget sammenligneligt med tabet af et menneske som man har elsket,” skrev han på sin Instagram-profil og deler ligesom William og Kate, også billeder af Lupo.