X Factor-stjerne efterladt i stor sorg: Mister sin forlovede på bryllupsdag

21/6/22 13:31

Thea M. Andersen

X Factor-stjerne er efterladt i stor sorg, efter sin forlovede døde på det, der skulle være den lykkeligste dag.

Han er kendt fra X Factor i Storbritannien samt for at have været en del af boybandet Stereo Kicks, men nu er Tom Manns ansigt på utallige medier - og grunden er hjerteskærende.

Den 18. juni 2022 mistede Tom Mann sin forlovede, Dani Hampson, på samme dato, hvor deres eget bryllup skulle stå.

Sønderknust

Dani Hampson døde i de tidlige timer lørdag morgen, den 18. juni, og det har efterladt den britiske X Factor-stjerne sønderknust. 

"På det, der skulle være den lykkeligste dag i vores liv, endte det i stedet med stor hjertesorg. Jeg føler, at jeg har grædt et hav. Vi nåede aldrig til alteret, eller kom til at sige vores løfter eller danse vores første dans, men jeg ved, du er klar over, at du var hele min verden og det bedste, der nogensinde er sket til mig," skriver Tom Mann på sociale medier.

Tom Mann er selv 28 år gammel - seks år yngre end sin afdøde forlovede. Sammen har de en søn, som hedder Bowie, på blot otte måneder. 

I opslaget lover han "at opdrage Bowie, præcis som vi altid har ønske."

Og slutter af med "Jeg vil forsøge at finde ro i jeres beskeder og kommentarer, men lige nu sørger jeg og det vil jeg gøre i meget, meget lang tid. Min elskede Dani, det klareste lys i ethvert rum, min verden er intet andet end mørke uden dig. Jeg vil savne dig for evigt."

Hvad årsagen til dødsfaldet var, er endnu uvis.

Foto: Instagram / @tommanninsta

Foto: Instagram / @tommanninsta