Zoologisk have i chok: Du gætter aldrig hvad de fandt i tigerburet

Af: Mie M.B

|

07/12/2023

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tigeren blev set med et underligt objekt i munden, hvilket fik parken til at reagere

Mest læste i dag

En halvspist krop er blevet fundet i et tigerbur i en zoologisk have i Pakistan. Kroppen blev fundet i Sherbagh Zoo i Bahawalpur, i den østlige provins Punjab, efter at personalet opdagede et underligt objekt i den ene tigers mund. Det viste sig at være en sønderrevet sko. Det skriver mediet DailyMail.

"Da de rengjorde parken og burene, fandt de tigeren med en sko i munden," fortalte Zaheer Anwar, en højtstående embedsmand i Bahawalpur, til medierne. "Personalet blev mistænksomt, og derefter fandt de en krop inde i buret," sagde han. "Vores vurdering indtil videre er, at det må være en psykisk syg, fordi en person ved sine fulde fem ville  aldrig springe ned i et tigerbur."

"Buret er sikret. Der er trapper bagved, hvorfra han måske sprang. Personalet er alle blevet talt op og registreret."

Zafarullah, en embedsmand fra redningstjenesten 1122 i Bahawalpur, sagde, at offerets ben var blevet kraftigt sønderrevet. "Det vides endnu ikke, hvem han er, og hvordan han kom derned. Det bliver undersøgt. Liget så flere timer gammelt ud."

Han tilføjede, at retsmedicinske eksperter nu undersøger liget.

Zooen drives af Punjabs naturafdeling og koster voksne 50 rupees (ca. 5 kr.) at komme ind. Afdelingen har ikke kommenteret på hændelsen.

Pakistans zoologiske haver bliver ofte beskyldt for ikke at kære sig om deres dyrs velbefindende.

Anbefalet til dig