Nu kommer den originale PlayStation i ministørrelse

Sony Interactive Entertainment løfter i dag sløret for PlayStation Classic, der er en ny spillekonsol i ministørrelse, der gengiver udseendet af den originale PlayStation 1. Den nye konsol indeholder 20 forudindlæste originalspil og lanceres den 3. december 2018.

Lige nu læser andre også

Sony Interactive Entertainment (SIE) præsenterer i dag PlayStation®Classic, der er en ny spillekonsol i ministørrelse, der gengiver udseendet af den originale PlayStation, og leveres med 20 forudindlæste originalspil. Den lanceres den 3. december 2018 i Japan, Nordamerika og Europa.

Den originale PlayStation havde sin debut i Japan den 3. december 1994 og havde med banebrydende innovation, som 3DCG-gengivelse i realtid og tilegnelse af CD-ROM, en enorm indflydelse på spilbranchen i 1990'erne og tiden derefter.

PlayStation Classics design minder om PlayStation, blandt andet knappernes layout samt controllere og dens ydre, men størrelsen er 45 % mindre end den originale konsol. Den nye minikonsol indeholder 20 forudindlæste PlayStation - spil som for eksempel Final Fantasy VII (SQUARE ENIX Co.,LTD.), Jumping Flash (SIE), R4 Ridge Racer Type 4, Tekken 3 (BANDAI NAMCO Entertainment Inc.), og Wild Arms (SIE).

PlayStation Classic passer perfekt til både nostalgiske PlayStation-fans, som nød at spille på den originale PlayStation, og til gamere, der ikke har prøvet PlayStation, men gerne vil opleve klassiske PlayStation-spil fra 1990'erne.

PlayStation Classic har et medfølgende HDMITM-kabel til at forbinde en ekstern skærm, for eksempel en TV-skærm, og et medfølgende USB-kabel, der skal forbindes med en AC-adapter til USB (sælges separat) for at få strøm fra stikkontakten. På udvalgte understøttede titler kan brugerne spille med eller mod deres venner med de to controllere, som følger med konsollen.

PlayStation Classic har en vejledende udsalgspris på € 99.99 i Europa, men priser kan variere efter lokal moms og skat.

 

Anbefalet til dig