2-årige Sophie tror, at ældre mand er julemanden: Hans kommentar går lige i hjertet

26/11/22 08:50

Henrik Rothenbücher

Foto: Youtube.
Den 2-årig pige tror, at en ældre mand er julemanden. Hvad 'julemanden' siger, går lige i hjertet.

Du kan se en video af hele episoden længere nede i artiklen, som lille Sophies forældre optog, mens hun snakkede med julemanden.

Et af børnenes absolutte idoler er uden tvivl julemanden. Deres ansigter stråler, når de møder julemanden, uanset om de er på julemarked eller hjemme i stuen juleaften.

Det var bestemt også tilfældet, da en familie var en tur i supermarkedet for at købe ind. Pludselig udbryder den 2-årige datter Sophie nemlig, at hun har fundet julemanden.

I en videoen, som fangede det bedårende øjeblik på film, ser man den lille pige sætte en finger for munden og sige : "Shhhh. Det er julemanden!"

Den lille pige havde fået øje på en ældre mand med et stort hvidt skæg, og derfor troede hun, at han var den mand, som hun længe havde set frem til at se i levende live.

Efter at have fået en smule opmuntring fra sin far, endte det med, at den 2-årig Sophie tog mod til at gå hen for at tale med 'julemanden', der viste sig at være en mand ved navn Roger Lark.

"Julemanden?" spørger Sophie, da hun går op til manden, der svarer: "Jeg er blevet kaldt værre ting."

Herfra tager Sophie mere mod til sig og begynder at tale med Roger, som hun fortsat tror er julemanden. 

Sophie begynder at vise sine smukke negle til julemanden, og fortæller, at han kan forvente, at der står lækre småkager klar til ham, når han kommer på besøg hjemme hos hende.

Han spørger Sophie, hvorvidt alle kagerne er til ham, men her er Sophie meget tydelig: Han må nemlig kun tage én. Resten er til hans rensdyr, men kort efter går det op for hende, at de kun spiser græs.

Du kan se en video af hele episoden herunder, som Sophies forældre optog, mens hun snakkede med julemanden: