26-årig 'Landmand søger kærlighed'-deltager slår rekord

03/8/21 16:11

Nicolai Busekist

Foto: Anders Brohus/TV 2
Den 26-årige landmand har slået en helt særlig rekord, som har stået siden 2016

Den 17. august er der premiere på den ottende sæson af tv-programmet 'Landmand søger kærlighed'. Igen er det Lene Beier, der står i spidsen for det populære program, der kan ses på både TV 2 og TV 2 Play.

Én af de landmænd, der håber på at finde kærligheden i den kommende sæson, er den 26-årige Emil Bay Mortensen. Han bor på sin families gård, der ligger mellem Aarhus og Randers, hvor han til dagligt beskæftiger sig med kødkvæg.

26-årige Emil har flere søskende, men han er den eneste, der har besluttet, at han vil gå i sin fars fodspor og blive landmand.

Ligesom de øvrige deltagere i 'Landmand søger kærlighed', har Emil Bay Mortensen et stort ønske om at finde den store kærlighed, som han kan dele sit liv med.

Det kan han meget vel ende med at gøre i tv-programmet, da det har vist sig, at der er stor interesse for at lære Emil bedre at kende.

Der er nemlig intet mindre end 129 kvinder, der har sendt et brev til landmanden, som de håber på at få lov at møde. Blandt de mange kvinder finder Emil Bay Mortensen måske sin helt store kærlighed, men det må tiden vise.

"Jeg var mundlam. Jeg vidste ikke helt, hvordan jeg skulle reagere," fortæller Emil Bay Mortensen ifølge TV 2 i premiereafsnittet.

Faktisk er han den første i programmets historie, der har fået så mange breve. Med de 129 breve har han nemlig slået en rekord, som har stået siden 2016, hvor deltageren Ruud Derks fik 126 breve fra kvinder, der gerne ville møde ham.