27-årig har fået plastikoperationer for flere hundrede tusinde kroner: Kan du se hvem han vil ligne?

05/06/2023

Thea M. Andersen

Foto: Instagram / @rudyvmua_
27-årige Rudy bruger massevis af penge på at ligne en verdensstjerne.

Mest læste i dag

Rudy Villalobos fra Los Angeles, der til dagligt arbejder som makeupartist, har brugt de seneste tre år på forskellige skønhedsbehandlinger, herunder fedtsugning, botox-indsprøjtninger i kindben, hage og pande samt numseimplantater.

Ifølge Rudy er hans bagdel det primære fokus, og han ønsker at ligne den amerikanske rapper Nicki Minaj, der har hittet med sange som 'Starships', 'Super Bass' og 'Anaconda'.

"Nicki var en af ​​de første store berømtheder, der fik ordnet sin numse. Hun er et ikon," fortæller han til norske Dagbladet.

Den 27-årige makeupartist mener, at det er vigtigt at respektere både dem, der vælger at ændre deres kroppe, og dem, der ikke gør det.

"Nogle er tilfredse med at se ud, som de er skabt, andre er ikke," forklarer han.

Rudy har en omfattende liste over kommende operationer, hvor en næseoperation står øverst på listen efterfulgt af kæbeforstørrelse og andre. Han estimerer, at alene næseoperationen vil koste omkring 70.000 norske kroner, svarende til cirka 44.000 danske kroner.

Desuden planlægger han også at få flere indsprøjtninger i bagdelen.

Helt uigenkendelig

På bare to år har Rudy ændret sit look totalt. Han mindes sin barndom og legen med Barbie-dukker, der inspirerede ham til at forfølge den person, han ønskede at være. Et billede af sig selv for nogle år siden (som du finde her) fik Rudy til at indse, at han ønskede at ændre sit udseende:

"Jeg kunne ikke lide, hvad jeg så. Jeg var nødt til at gøre noget," forklarer Rudy og fortsætter:

"Hvis du er omgivet af andre, der har en evig jagt på perfektion, vil det helt sikkert trække dig ned i fælden."

For at opnå sit ønskede udseende har Rudy brugt flere hundrede tusinde kroner og antyder, at det samlede beløb er tæt på en million:

"Jeg vil være en dukke. En perfekt dukke med en sexet krop og en stor, saftig bubble butt," fortæller Rudy med entusiasme. Han betegner sig selv som en eksotisk mand, der balancerer mellem feminine og maskuline træk.

Rudy modtager meget positiv opmærksomhed fra både kvinder og mænd, men det hænder også, at han får negative kommentarer på sociale medier. Dog lader han ikke kritikken påvirke ham:

"Jeg får kun kærlighed fra de mennesker, jeg møder. Men grimme beskyldninger vælter ind på de sociale medier," fortæller Rudy, der ikke lader dem stoppe ham i at nå det ønskede udseende.

Anbefalet til dig