29-årig kvinde er tatoveret på 99 procent af kroppen: Nu viser hun hvordan hun så ud før

Af: Thea Andersen

|

18/01/2024

Foto: Instagram
Foto: Instagram
En 29-årig kvinde, hvis krop er næsten helt dækket af tatoveringer, har vist, hvordan hun så ud før - og hun er slet ikke til at kende.

Mest læste i dag

En af verdens mest tatoverede kvinder - Amber Luke, der på nettet er kendt som 'Dragon Girl' - har delt chokerende billeder af, hvordan hun så ud, før hun brugte en formue på kropsmodifikationer.

Det skriver Mirror.

Hun åbnede op om de "indre kampe", hun kæmpede med, da hun var yngre, og afslørede, at hun følte sig "tabt" og "frakoblet" før sin kropstransformation.

Nu, som 29-årig, er hun dækket af tatoveringer over hele kroppen - inklusive øjenæblerne - og viser stolt sin tunge, der er delt i to.

Hun forklarede desuden også, at den person, hun var før sin transformation, var langt fra den selvsikre kvinde, hun er i dag.

"At være personen til venstre og være miserabelt uvidende om mine egne ønsker og behov i livet og projicere had på andre, fordi den indre smerte var for konfronterende at stå over for," sagde hun og tilføjede:

"Eller være kvinden til højre - en person, der dominerer sin hjerne og følelser og omfavner karismatiske træk. Jeg er en person, der tager ansvar og ansvar. Jeg er Amber Luke. Du vil enten elske det eller hade det."

De mange tatoveringer har dog ikke været uden en pris.

"Jeg blev blind efter at have tatoveret øjenæblerne," fortalte hun. Alligevel fortryder hun intet og stopper heller ikke her.

Amber hævdede også, at hun er stolt af den dedikation, hun har givet sit udseende, og delte tilbage i 2022, at hendes ekstreme blæk - bestående af omkring 600 tatoveringer - har ændret hendes liv.

I et interview med Brisbane-radioværterne Robin, Terry & Kip sagde hun, at hun "ikke skader nogen" med sine tatoveringer, og finder det "foruroligende", når folk kommenterer hendes udseende, især når de siger, at hun har "ødelagt" sig selv med tatoveringer, der dækker 99 procent af hendes krop.

Anbefalet til dig