4 ting du aldrig bør opbevare på badeværelset

Af: Ida Hansson

|

24/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det faktisk ikke helt så nemt, som man måske skulle tro, at opbevare sine ting på badeværelset. I hvert fald ikke, hvis man skal gøre det rigtigt.

Mest læste i dag

Et unikt svært område at holde organiseret er et badeværelse. De fleste lejlighedsbadeværelser har ikke meget plads til at begynde med, og hvis du er til skønhed eller hudpleje, kan den i forvejen begrænsede plads hurtigt blive overbelastet med produkter og diverse ting og sager.

Mens mange mennesker føler, at de skal proppe alt deres 'toilet tilbehør' ud på badeværelset, er der en håndfuld ting, du aldrig bør opbevare i dine badeværelsesskabe.

Shantae Duckworth, en professionel arrangør og grundlægger af Shantaeize Your Space fortæller nu, hvad du ikke skal opbevare på badeværelset, og hvor du skal opbevare disse ting i stedet for.

1. Diverse 'jern' til håret
Åbn ethvert badeværelsesskab eller -skuffe, og du vil sandsynligvis finde en håndfuld varme værktøjer. Af sikkerhedsmæssige årsager siger eksperten, at hårtørrere, krøllejern og fladjern ikke bør opbevares alene uden ordentlig beskyttelse.

"Hvis der kommer vand på ledningerne, kan det forårsage brand," sagde hun.

I stedet for at smide dem ind i dit skab, foreslår hun at bruge opbevaringsspande med lukkede låg for at beskytte værktøjerne. Når dine hårværktøjer har 'et hjem', kan de placeres i en skuffe eller et skab, der er adskilt fra din vask. Det skriver Realhomes.

2. Sminke
Hvis du har en kærlighed til makeup, kan en række forskellige mascaraer, læbestifter og concealers hurtigt overtage dit badeværelse. Selvom du sandsynligvis rækker ud efter dine foretrukne makeup-produkter på daglig basis, fraråder eksperten folk fra at opbevare disse genstande i et badeværelsesskab.

Brug i stedet en rejse- eller kosmetiktaske til nemt at transportere din hverdagsmakeup fra dit soveværelse til badeværelset.

"En anden idé er at sætte akryl opbevaringsbeholdere på dit badeværelses bordplade for nem adgang," tilføjer eksperten.

3. Håndklæder
I modsætning til hvad man tror, ​​hører bade- og håndklæder ikke til under vasken på badeværelset. 

"Fugt kan skabe bakterier, der derefter kan vokse og sprede sig til emnerne under vasken," siger Shantae Duckworth. Selvom det kan se godt ud at åbne dine badeværelsesskabsdøre og se alle håndklæderne pænt foldet, er det bare ikke den mest hygiejniske mulighed.

"Jeg vil anbefale at komme opbevare dem på toilethylderne," siger eksperten. 

4. Toiletpapir
Det er ikke overraskende, at de fleste mennesker opbevarer deres toiletpapir i deres badeværelsesskabe, men Shantae Duckworth siger, at det skal opbevares andre steder.

"Enhver overskydende fugt kan påvirke brugen af ​​disse genstande. Skaderne kan give mug, som så kan sprede sig,” forklarer hun. Opbevar i stedet dine papirgenstande i et tørt opbevaringsområde eller på en toiletpapirrulleholder. Begge metoder vil holde dit badeværelse rent og hjælpe dig med at maksimere din plads.

Anbefalet til dig