43 år senere: Nu vender hitserie tilbage på dit TV

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ikonisk komedieserie er på vej med ny sæson

Mest læste i dag

Det er 43 år siden at det sidste afsnit af “Fawlty Towers” - bedre kendt herhjemme med den danske titel “Halløj på Badehotellet” - fløj over TV-skærmen.

Man skal helt tilbage til 1975, hvor seerne for første gang kunne besøge Fawlty Towers-hotellet, og igen i 1979 hvor seriens anden sæson fik premiere.

Og nu kan fans af den ikoniske komedieserie klappe i hænderne igen: serien vender nemlig snart tilbage.

Det skriver Ekstra Bladet der har nyheder fra medier som Variety og Deadline.

Skuespilleren John Cleese, der havde en af de bærende hovedroller i serien som den skæve karakter Basil Fawlty, har udtalt sig til medierne om den nye sæsons udvikling, og hvordan samarbejdet med producerne, film- og TV-legenderne Matthew George og Rob Reiner, har været.

“Hvad jeg virkelig godt kan lide ved Matt er, at han - modsat mange andre producere - virkelig forstår den kreative proces. Da vi første mødte hinanden, kom han med en fremragende første idé, og så havde Matt, min datter Camilla og jeg den bedste kreative session, jeg kan huske” fortæller Cleese.

Ligesom den oprindelige serie, skal Cleese ikke kun medvirke foran kameraet. Han skal nemlig igen være med til at skrive manuskriptet, denne gang sammen med hans datter Michelle, der også skal medvirke i serien.

Den nye sæson kommer til at omhandle, hvordan hotellet håndterer den moderne. Samtidig skal hotelindehaveren Basil Fawlty håndtere overraskelsen over at have en datter han ikke var klar over (som skal spilles af Camilla Cleese).

Hvornår sæsonen forventes at få premiere, og hvor mange afsnit der er tale om, vides endnu ikke i skrivende stund.

Anbefalet til dig