5 ting, du skal nå i ugens løb

02/03/2021

Jonas Chan

Dette indhold er sponsoreret    Det kan være svært at holde fokus i hverdagen mellem lægebesøg, børnehaveafhentninger og leverpostej i lange baner. Men med en plan i hånden og lidt god vilje, så kan du gøre denne uge en del nemmere for dig selv. Det handler både om at få ordnet noget praktisk, mens du gør noget godt for dig selv.   Se årets største fest i fjernsynet Det er endelig blevet den tid på året, det er blevet tid til årets største sangkonkurrence nemlig Melodi Grand Prix 2021. Dette punkter handler om ultimativ sofahygge. Lørdag den 6. marts kan du læne dig tilbage, gribe fat i slikskålen og stemme på din favorit - som forhåbentlig sendes videre til det internationale Eurovision. Vi skal sikre os, at vi får sendt en vinder afsted. Hvis du ikke kan nøjes med en sms i stemmekonkurrencen, kan du finde Melodi Grand prix odds til at øge spændingen.   Lægge en madplan Det er de færreste af os, der nyder at stå i kø i Kvickly klokken 17 hver eneste dag for at hente en liter mælk, et løg eller handle stort ind. Det er stressende og mange af os gør det desværre dagligt, fordi vi er dårlige til at planlægge længere frem end én enkel dag. Derfor kan du spare dig selv en del tid og udgifter, hvis du lægger en plan. Gør det til en rutine i familien at lave madplan hver søndag, så får alle lov til at give deres input og I kan handle ind med det samme.   Kom udenfor De fleste af os står op, spiser, går ud i bilen, kører, sidder på kontoret og kommer hjem, hvor vi falder om på sofaen. Det er der som sådan ikke noget galt med, men hvis du føler, at du mangler energi i hverdagen, så mangler du muligvis bare at komme udenfor. Det er simpelt at trække noget frisk luft i frokostpausen eller 1 time efter aftensmaden for at slå mave. Det hjælper både på humøret, energien og formen.   Se dine venner Hverdagen fylder meget og vi får sjældent set andre end vores kollegaer samt familie. Sørg for at bruge ugen på at finde tid til de venner, som du ikke har set gennem længere tid. Planlæg en kop kaffe eller bare et opkald.   Give dig selv en makeover Lidt velvære skal der vel også være plads til? Dette punkt handler ikke om, at du skal ændre dig, men derimod, at du skal gøre noget godt for dig selv. Bestil eventuelt tid til en klipning, farvning eller bare noget massage. Du vil takke dig selv for det!  

Mest læste i dag

Dette indhold er sponsoreret 

 

Det kan være svært at holde fokus i hverdagen mellem lægebesøg, børnehaveafhentninger og leverpostej i lange baner. Men med en plan i hånden og lidt god vilje, så kan du gøre denne uge en del nemmere for dig selv. Det handler både om at få ordnet noget praktisk, mens du gør noget godt for dig selv.

 

Se årets største fest i fjernsynet

Det er endelig blevet den tid på året, det er blevet tid til årets største sangkonkurrence nemlig Melodi Grand Prix 2021. Dette punkter handler om ultimativ sofahygge. Lørdag den 6. marts kan du læne dig tilbage, gribe fat i slikskålen og stemme på din favorit - som forhåbentlig sendes videre til det internationale Eurovision. Vi skal sikre os, at vi får sendt en vinder afsted. Hvis du ikke kan nøjes med en sms i stemmekonkurrencen, kan du finde Melodi Grand prix odds til at øge spændingen.

 

Lægge en madplan

Det er de færreste af os, der nyder at stå i kø i Kvickly klokken 17 hver eneste dag for at hente en liter mælk, et løg eller handle stort ind. Det er stressende og mange af os gør det desværre dagligt, fordi vi er dårlige til at planlægge længere frem end én enkel dag. Derfor kan du spare dig selv en del tid og udgifter, hvis du lægger en plan. Gør det til en rutine i familien at lave madplan hver søndag, så får alle lov til at give deres input og I kan handle ind med det samme.

 

Kom udenfor

De fleste af os står op, spiser, går ud i bilen, kører, sidder på kontoret og kommer hjem, hvor vi falder om på sofaen. Det er der som sådan ikke noget galt med, men hvis du føler, at du mangler energi i hverdagen, så mangler du muligvis bare at komme udenfor. Det er simpelt at trække noget frisk luft i frokostpausen eller 1 time efter aftensmaden for at slå mave. Det hjælper både på humøret, energien og formen.

 

Se dine venner

Hverdagen fylder meget og vi får sjældent set andre end vores kollegaer samt familie. Sørg for at bruge ugen på at finde tid til de venner, som du ikke har set gennem længere tid. Planlæg en kop kaffe eller bare et opkald.

 

Give dig selv en makeover

Lidt velvære skal der vel også være plads til? Dette punkt handler ikke om, at du skal ændre dig, men derimod, at du skal gøre noget godt for dig selv. Bestil eventuelt tid til en klipning, farvning eller bare noget massage. Du vil takke dig selv for det!