7 anderledes julegaver til ham og hende

Af: Kasper

|

29/11/2018

Søger du anderledes julegaver til ham og hende, som godt må være noget helt andet end det, der normalt står på ønskelisten? Bliv her på siden, og bliv inspireret til både sjove og anderledes julegaver til ham og hende.

Mest læste i dag

Inden du vælger, hvilken anderledes julegave til ham eller hende, som du vil købe, så er det en god idé at overveje om gaven skal være sjov, fræk, kærlig eller bare særpræget. Hvordan gaven skal være, kommer naturligvis an på, hvem der skal have gaven. Husk at du altid kan finde flere sjove gaveidéer på www.juleri.dk.

Sjov hue til den kolde tid

Har den, du skal give gaven til, god humor? Så kan du give ham eller hende en sjov hue, der endda også kan holde ørene dejligt varme i den kolde tid. Det kunne være en hue, der er formet som et dyr. Eller hvad med et par lysende ørevarmere, der i den grad vækker opsigt på cykelstien? Kig dig omkring på nettet eller i butikkerne, så finder du hurtigt mange sjove huer eller andre hovedbeklædninger.

Morsom kaffekop

En anderledes julegave til ham og hende kunne være en kaffekop, der giver anledning til et godt grin. Hvad hvis der dukker en hånd op i bunden af koppen med et meget uhøfligt håndtegn? Denne gave er naturligvis bedst egnet til en, der kan se det sjove i det. Du kan også vælge at få trykt et sjovt eller utraditionelt billede på en kaffekop og forære den væk i gave.

Emojipude

Du bruger garanteret de mange emojis flittigt, når du kommunikerer via sms eller Messenger. Vidste du, at man kan få en pude med din yndlings-emoji? Vælg for eksempel en grine-smiley eller en kysse-smiley, hvis gavemodtageren skal komme i godt humør.

Strikkepinde med lys

Er den heldige gavemodtager en kreativ sjæl, så vil et par strikkepinde med lys i garanteret falde i god smag. De kan købes på diverse online garnsider og i garnbutikker, og de koster ikke alverden. En super sjov og anderledes julegave til ham eller hende.

T-shirt med sjov tekst

Hvad med en T-shirt med en tekst, som kun passer til ham eller hende, som skal have gaven? Her er der mulighed for at være både kærlig, humoristisk, eller fræk. Idéer til tekst:

  • Verdens bedste far
  • Forkæl dig selv – ta’ mig med hjem!
  • I tried to be normal – but it’s more fun being me

Hvis der ikke er nogen tekster, der passer dig, så er der også muligheden for at få trykt din egen tekst på en T-shirt. Det kan du nemt og hurtigt bestille online, og have T-shirten klar til at ligge under juletræet.

Personlige nøgleringe

Der findes mange søde og sjove nøgleringe, som ovenikøbet har den praktisk funktion at holde styr på nøglerne. Er det for billigt, kan du i tillæg købe et sødt, lille nøglehus, hvori nøglerne kan hænge.

Knapper

Er gavemodtageren lidt af en regelrytter, eller trænger han/hun til et klap på skulderen i ny og næ, så giv en PYT- eller EGO-knap. De giver lyd fra sig, som ”Pyt med det, tæl til 10” eller ”Du er god nok, fortsæt bare”, når man trykker på den.

Held og lykke med at finde den bedste anderledes gave til ham eller hende. Ellers kan du altid tjekke linket øverst.

Anbefalet til dig