Ægte Rapunzel har ikke været til frisøren i fem år

19/6/20 12:45

Julie Møller

Foto: Instagram, miss_longhair
Det er ikke alle, der tror på, at håret et ægte, men det påstår den 34-årige ‘Rapunzel', der ikke har været forbi frisøren i over fem år, at det er.

Tre gange om ugen bliver den 157 centimeter lange manke vasket, og hver dag er håret sat i en ny frisure, fortæller ‘Rapunzel’, som går under det borgerlige navn Malgorzata Kulczyk, til Dailymail. Du kan se billeder af det vilde hår nederst i artiklen.

Faktisk er håret næsten længere end Malgorzata Kulczyks højde, og de imponerende lokker, der sidst blev klippet for fem år siden, får mange til at tvivle på, om det er overhovedet er ægte.

Næsten ligesom i et eventyr

Men ifølge Malgorzata Kulczyk, så er håret 100 procent ægte, og det ofte er jalousi, der er årsagen til, at folk siger, at håret er ‘fake’.

“Folk kan være jaloux. Der var en situation, hvor en kollega blev ved med at sige, at mit hår var for langt, og at jeg skulle klippe det”

Men det har den 34-årige kvinde ikke tænkt sig. For håret har nærmest en fortryllende effekt på mange mænd.

“Mænd kan ikke tro, at det er ægte. De siger, at det er smukt, imponerende og feminint. Nogle bliver endda forelsket i mig på grund af det!, fortæller hun. 

Hemmeligheden bag Rapunzel-håret

Hvis du synes, at det lange hår er flot og selv kunne tænke dig at gro et Rapunzel-hår, så er der én ting, der er alt afgørende. Du skal være tålmodig.

Derudover har Malgorzata Kulczyk, der er bosat i London men oprindeligt er fra Polen, et par andre hår-råd: 

“Pas på din krop, spis sundt, drik vand, dyrk motion og undgå stress”

Og det lange hår er ikke irriterende for den 34-årige kvinde.

”Mit hår påvirker ikke mit liv meget. Solen bleger det, jeg vasker mit hår op til tre gange om ugen, og jeg sætter en ny frisure hver dag - hestehale, fletning eller en knold. Jeg bruger naturlige produkter - alt med kokosolie er en favorit. '

Foto: Instagram, miss_longhair

 

Foto: Instagram, miss_longhair

 

Foto: Instagram, miss_longhair