Ændring i Vild med dans har stor betydning: Det bliver svært

11/12/2020

Sarah Steenfeldt

Henrik Ohsten/TV 2
Semifinalen og finalen er lige rundt om hjørnet, men måske bliver det ikke helt uden udfordringer.

Mest læste i dag

Forude venter dette års semifinale og finale i Vild med dans, men endnu en gang har coronasituationen betydet ændringer i programmet. 

De to sidste og måske største shows i dette års Vild med dans, må nemlig afholdes uden en særlig vigtig del - nemlig publikum.

På grund af de endnu en gang skærpede coronarestriktioner, må semifinalisterne se frem til at indtage dansegulvet i morgen, uden noget publikum. Det mener Vild med dans-eskperterne Helle Skram Fries og Nikolaj Bonde, er ikke i tvivl om, at det er noget som kommer til at have betydning for danserne. Det skriver Se og Hør.

Det kan nemlig godt blive svært for danserne, når der ikke er publikum i salen, der kan stå for at give danserne klapsalver efter deres dans. Det mener Helle Skam Fries godt kan blive rigtig svært for dem. 

Ikke kun corona driller deltagerne

Nikolaj Bonde er helt enig. 

“Det bliver jo noget fuldstændig andet. Corona har vendt op og ned på hele sæsonen på alle mulige måder. Og vi kan jo se det på de andre sportsgrene, der spiller uden publikum - og det er bare overhovedet ikke det samme,” lyder det fra ham.

Det er dog ikke kun corona, som kan være en udfordring for deltagerne. 

I sidste uge udspillede en regulær kjole-katastrofe sig, kort inden lørdagens Vild med dans. Her piblede 5300 perler af Merete Mærkedahls kjole og alt måtte sættes ind, for at få kostumet klar til showet. 

Heldigvis kunne gamle kostumer og en tur på et autoværksted redde kjolen.

Det kan du læse meget mere om her:

 

 

 

 

Anbefalet til dig