Ærlige Bubber: Nu taler han ud om "barnepigen"

14/12/20 19:05

Sarah Steenfeldt

PR - Tajmer.
Nu åbner Bubber helt ærligt op.

Det trak i den grad overskrifter, da det blev kendt, at Bubber skulle være far igen - især fordi det ikke var med sin kone "Ibsen" at han ventede barn, men derimod med "barnepigen". 

I programmet Kaffe, kage, frem og tilbage, fortæller Bubber nu ærligt om, da hele cirkusset gik i gang og han trak store overskrifter. 

Da Bubber meddelte at han og konen Christina Ibsen Meyer skulle skilles efter at have dannet par 29 år - og da det i samme ombæring blev kendt, at han ventede barn med en anden, gik det ikke stille for sig. Tværtimod. 

Den kvinde som Bubber ventede barn med, var nemlig parrets barnepige, Signe Rossing - som nu i dag, altså er 41 år og passede Bubber og Ibsens børn for 25 år siden.

Var helt ærlig

Bubber valgte nemlig, at være helt ærlig omkring sit privatliv. 

"Jeg kan jo ikke gemme mig. Man kan ikke ændre på ens måde, at handle på, men man er selvfølgelig præget af det. Mit liv går jo videre," siger Bubber i programmet, hvor Thomas Bense er vært. 

Det var dog ikke kun Bubber selv, som det påvirkede, da han var centrum for de mange overskrifter, fortæller den 55-årige tv-vært. 

"For dem (medierne, red) er det en historie - og det forstår jeg udmærket godt. Men for dem, det går udover, eller den det handler om, er det tæt åå og sit eget liv. Der er sårbare i periferien, der skal passes på. Det er ikke fedt. Ikke fordi jeg ikke vil dele mit liv eller fortælle hvad der sker, men når man ikke er alene om det. Hvis der er flere, det går ud over - det bryder jeg mig ikke om," fortæller han ærligt.

Men Bubber tog et valg, et valg om, at han ikke ville lade sig bekymre om, hvad der stod om ham i medierne. 

Han fortæller at han ved hvad han står for og at han er et ordentligt menneske - så derfor kan folk jo skrive og gøre hvad de vil. 

I April i år, blev Bubber og Signe Rossen forældre til deres lille søn Alfred. 

 

 

 

 

Bubber har udover Alfred,  to døtre og en søn fra ægteskabet med Ibsen.