Ærlige Nikolaj Stokholm: "Jeg var virkelig nede at skrabe"

Foto: Pressefoto - NikolajStokholm.dk

Den kendte og populære komiker fortæller om, hvordan han 'virkelig var nede at skrabe' på et tidspunkt i sin karriere.

Nikolaj Stokholm har altid vidst, at han ville gøre det at stå på en scene til sin levevej. Alligevel endte han med at blive uddannet ubefaren skibsassistent efter sin 10. klasse. 

Til trods for, at han gennemførte sin uddannelse, var han bevidst om, at han ikke ville til søs. Derimod var han sikker på, at han ville stå på en scene. Det skriver Lokalavisen

Heldigvis viste det sig at være noget, der faktisk kunne blive til en reel karrierevej for den danske komiker. Allerede som 17-årig begyndte han nemlig at blive booket til sine første komikerjobs. Det udnyttede han, og sørgede for at optræde alle steder, hvor han kunne komme til det. 

Som 19-årig fik han en plads i talentprogrammet 'Comedy Fight Club', der blev sendt på TV2 Zulu, hvorefter hans karriere som komiker begyndte at tage fart. Få måneder efter sin deltagelse i programmet, begyndte han at tjene, hvad der svarer til lidt mere end en SU. 

Flere og flere jobs kom til, og han fortsatte med at optræde. Pludselig hørte det dog op, og det resulterede i, at han måtte sove på sin fars sofa. Derudover blev han af sin mor opfordret til i det mindste at tage et deltidsjob. 

"Jeg var virkelig nede at skrabe. Men det faldt mig aldrig nogensinde ind at give op. Jeg vidste, at det nok skulle vende på et tidspunkt," siger han til Lokalavisen. 

Nikolaj Stokholm gav ikke op, og det har vist sig at kunne betale sig at være vedholdende. Han sikrede sig to tv-optrædener, der endte med at være skelsættende for hans karriere. 

Siden da har komikeren haft en glimrende karriere. Han sælger billetter i massevis til sine shows, får roller i populære tv-serier og tager del i op til flere tv-programmer. Alligevel har han stor respekt for den tid, han var nødt til at sove på sin fars sofa, fortæller han. 

"Selv om det går godt, og vi har det så dejligt, har jeg stor respekt for tiden på min fars sofa. Og det tror jeg også, er derfor, jeg arbejder som ind i helvede," lyder det fra Nikolaj Stokholm til Lokalavisen.