Afslører: Dette spørgsmål skal du aldrig stille på første date

09/3/23 11:48

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det er ikke altså nemt at gå på den første date, så lad være med at gøre det 'værre' ved at stille de 'forkerte' spørgsmål.

De første dates er svære, især hvis du vender tilbage til datingscenen efter at være kommet ud af et langvarigt forhold.

Det er bestemt svært at gå fra at bo sammen med en, der ved alt om dig, til "Så, hvad er din yndlingsfarve?" Helt ærligt, nogle gange kan første date føles som en middelalderlig torturanordning!

Det er ingen overraskelse, at første dates og andre ukendte sociale interaktioner kan øge vores angstniveauer.

Når vi bliver nervøse, kan vi lave en hel masse første date-fejl. Vi kan spørge dem, hvor mange mennesker de har været i seng med (don't do iiiit), vi kan spørge dem om deres skilsmisse eller eks-kærester. Men der er et spørgsmål, vi alle har en tendens til at stille på en første date, når vi faktisk rigtig godt kan lide den person, der sidder overfor os, og det bør undgås for enhver pris. Det skriver Glam.com.

Vi tror, ​​vi smigrer vores åbenlyst fantastiske date, som vi gerne vil se igen, når vi spørger: "Hvorfor er du single?" Men eksperter har fundet ud af, at spørgsmålet er naivt.

Relationscoach og forfatter Matthew Hussey tacklede netop dette spørgsmål og tilbød sine tjenester som 'mandeoversætter', også kendt som #manslator, i sin virale YouTube-video fra 2017.

Ifølge Matthey Hussey, når en mand stiller en kvinde dette spørgsmål under en date, er det, han egentlig siger: "Jeg er tiltrukket af dig, men jeg er usikker. Så kan andre fyre også lide dig, eller er der noget galt med dig- noget jeg burde vide?"

Datingcoach Erika Ettin afslørede, at ingen person burde spørge om dette på en date.

For det første antyder det, at der er noget galt med en person for at være single, og for det andet antager det, at alles livsmål er at 'være to'.

"At være single er ikke en forbrydelse. Faktisk er det et gyldigt livsvalg, som mange mennesker ønsker," sagde Erika Ettin.

I stedet for at være mistænksom over for vores date for at være single, burde vi bifalde dem for aldrig at gå på kompromis med deres standarder bare for at have praleretten til at være "i et forhold" på Facebook.