Afslører drama i Bachelor: Var tæt på at forlade programmet

17/6/21 09:15

Sarah Steenfeldt

Foto: Lotta Lemche/ TV 2
Det var meget tæt på, at Casper Berthelsen havde sagt stop og var rejst hjem.

Smukke omgivelser, smukke piger og et spændende eventyr i jagten på kærligheden. Det lyder umiddelbart meget godt - men ikke alt var hele tiden fryd og gammen i paradis. Det fortæller Casper Berthelsen der er "bachelor" i TV 2- programmet med samme titel til Ekstra Bladet

Faktisk opstod der på et tidspunkt så meget uoverensstemmelse, at det var tæt på, at Casper havde sagt stop.

Nærliggende er det at tænke, at det måske havde noget med den nyankomne bachelor Jaffer, der overraskede både pigerne og Casper - og nu også leder efter kærligheden blandt pigerne. Men situationen havde intet med Jaffers ankomst at gøre.

I afsnittet der er udkommet torsdag, påpeger pigerne at Casper har fået et ekstra glas vin forud for roseceremonien. Noget der normalt ikke ligner ham, men det er der en helt særlig grund til.

Kort før ceremonien havde bølgerne nemlig gået højt mellem Casper og produktionen. 

Var tæt på at forlade programmet

Ifølge Casper skete der "en ret stor ting" tidligere på dagen, der resulterede i en diskussion med produktionens ledel, en diskussion der desuden beskrives som lang og alvorlig. Casper mente nemlig at produktionen havde brudt kontrakten og derfor var han særdeles utilfreds. 

"Jeg var rigtig tæt på at sige, at jeg ikke havde lyst til at være med i programmet mere, fordi jeg syntes, de havde brudt kontrakten. Efter flere timers alvorlig snak fandt vi frem til en løsning, som jeg følte kunne accepteres, og så valgte vi at fortsætte programmet," forklarer han til bladet. 

Casper snuppede sig derfor lige et ekstra glas vin inden roseceremonien, for at falde lidt ned efter den ophedede diskussion.

Han ønsker ikke at komme ind på hvad der var årsagen til uenigheden - men han afviser at det skulle have noget med Jaffers ankomst at gøre. Det har ifølge Casper Berthelsens egne ord intet med Jaffer at gøre. 

Jaffer overraskede både Casper og pigerne med sin ankomst. Foto: Lotte Lemche/ TV 2

Jaffer overraskede både Casper og pigerne med sin ankomst. Foto: Lotte Lemche/ TV 2

På sin Instagram-profil har Casper delt et billede af ham selv og Jaffer, hvor han har knyttet et par ord til Jaffers overraskende ankomst. Her taler han skriver han varmt om sin nye "konkurrent" - hvor han beskriver at det netop ville være nærliggende at tro, at der opstod rivalisering mellem de to. Det skete dog ikke og i stedet blomstrede et venskab, beskriver Casper. 

Du kan se det nye afsnit af Bachelor på TV 2 PLAY allerede nu.