Afslører efter Løvens Hule: Sådan går det med skaden

29/1/21 08:45

Sarah Steenfeldt

Virksomheden Basic Apparel høstede en stor investering i Løvens Hule, hvor de fik Jesper Bucch med ombord. Foto: Per Arnesen/ DR
Torsdag aften var tøj virksomheden Basic Apparel i Løvens Hule, for at få en investor i hus - og det fik de. Jesper Buch investerede to millioner kroner for 23 procent af virksomheden. Kvinden bag virksomheden er Camilla Balle, som sammen med fem andre kvinder, hver dag driver det bæredygtige tøjmærke.  Ideen bag mærket er, at verden ikke har brug for mere tøj - men bedre tøj. Derfor består Basic Apparel af produkter med et tidsløst design og ikke mindst bæredygtigt design. Varerne skal holde langt mere end blot én sæson og det skal være tøj som man ønsker at have på igen og igen. Det har været kernen i Basic Apparel siden 2013, står der beskrevet på hjemmesiden. Derfor kan mærket heller ikke købes i store online butikker - men derimod i de små lokale forhandlere.  Det var tilsyneladende noget som faldt i løvernes smag og der var rift om Camilla og hendes team, som jo endte med at indgå samarbejde med Jesper Buch. I programmet falder snakken også på Camillas kærestes "knæskade", som har resulteret i, at han altså ikke har været på knæ og fri til hende - endnu. Det trækker ud Sammen har de datteren Aya på 3 år - og Camilla fortæller nu til Realityportalen, at knæskaden tilsyneladende ikke er blevet bedre, siden optagelserne til Løvens Hule. "Han er fandme ikke kommet sig over knæskaden endnu, griner Camilla," lyder det fra hende.  Hun håber dog, at det kan skubbe lidt til ham, at det nu er blevet vist på nationalt tv - men måske kan det også give bagslag og gøre ham endnu mere stædig, melder hun.  Så om fremtiden bringer et frieri eller om knæskaden trækker ud, det er uvist. Men til gengæld ved Camilla godt hvad der skal ske på arbejdsfronten - Basic Apparel skal vækste og slå igennem på det internationale marked. Der er siden Løvens Hule blevet lavet ny hjemmeside, nye billeder og kommet et nyt marketingbureau på banen - så Camilla og hendes team er klar til fremtiden.

Torsdag aften var tøj virksomheden Basic Apparel i Løvens Hule, for at få en investor i hus - og det fik de. Jesper Buch investerede to millioner kroner for 23 procent af virksomheden.

Kvinden bag virksomheden er Camilla Balle, som sammen med fem andre kvinder, hver dag driver det bæredygtige tøjmærke. 

På Basic Apparels Instagram-profil, præsenterer Camilla nu virksomhedens nye investor. Foto: Basic Apparel/ Instagram

På Basic Apparels Instagram-profil, præsenterer Camilla nu virksomhedens nye investor. Foto: Basic Apparel/ Instagram

Ideen bag mærket er, at verden ikke har brug for mere tøj - men bedre tøj. Derfor består Basic Apparel af produkter med et tidsløst design og ikke mindst bæredygtigt design. Varerne skal holde langt mere end blot én sæson og det skal være tøj som man ønsker at have på igen og igen. Det har været kernen i Basic Apparel siden 2013, står der beskrevet på hjemmesiden.

Derfor kan mærket heller ikke købes i store online butikker - men derimod i de små lokale forhandlere. 

Det var tilsyneladende noget som faldt i løvernes smag og der var rift om Camilla og hendes team, som jo endte med at indgå samarbejde med Jesper Buch. I programmet falder snakken også på Camillas kærestes "knæskade", som har resulteret i, at han altså ikke har været på knæ og fri til hende - endnu.

Det trækker ud

Sammen har de datteren Aya på 3 år - og Camilla fortæller nu til Realityportalen, at knæskaden tilsyneladende ikke er blevet bedre, siden optagelserne til Løvens Hule.

"Han er fandme ikke kommet sig over knæskaden endnu, griner Camilla," lyder det fra hende. 

Hun håber dog, at det kan skubbe lidt til ham, at det nu er blevet vist på nationalt tv - men måske kan det også give bagslag og gøre ham endnu mere stædig, melder hun. 

Så om fremtiden bringer et frieri eller om knæskaden trækker ud, det er uvist. Men til gengæld ved Camilla godt hvad der skal ske på arbejdsfronten - Basic Apparel skal vækste og slå igennem på det internationale marked. Der er siden Løvens Hule blevet lavet ny hjemmeside, nye billeder og kommet et nyt marketingbureau på banen - så Camilla og hendes team er klar til fremtiden.