Afslører: Kæmpe DR-hit vender tilbage

Foto: Shutterstock

Nu kan seerne godt begynde at glæde sig.

Har du en iværksætter i maven? Og drømmer du om en investor, så din virksomhed kan vokse? Så er det nu, du har chancen for at melde dig til Løvens Hule. 

 

Der kommer nemlig en ny sæson - og der søges dermed nye deltagere, der tør vove sig ind i Løvens Hule. 

 

Det er et af programmets særdeles populære - og ikke mindst garvede løve, der deler denne nyhed på sin Facebook-profil.

 

"Nu er det endelig officielt, at der kommer en ny sæson af Løvens Hule," lyder det fra ham i et opslag på Facebook, hvorefter han tilføjer: 

 

"Så hvis du mangler sparring eller en investering, og du vil prøve kræfter med at pitche din virksomhed or Løverne, så udfyld ansøgningsskemaet," skriver han og har indsat et link til hvor man kan finde ansøgningsskemaet.

Opslaget har på blot en time allerede fået næsten 100 kommentarer og 900 likes. 

 

Flere af kommentarerne går på spørgsmål om, hvilke løver der er med i den kommende sæson. Men det er altså endnu ikke oplyst.

Jesper Buch selv har været med i alle seks tidligere sæsoner af Løvens Hule - om han også vil være med i den kommende syvende sæson, er endnu ikke oplyst.

 

I sidste sæson udgjorde Jesper Buch, Jan Lehrmann, Mia Wagner, Christian Arnstedt og Jacob Risgaard holdet af Løver.

 

Tidligere har også Ilse Jacobsen, Birgit Aaby, Tommy Ahlers, Christian Stadil og Peter Warnøe været en del af Løverne. 

Danskernes favorit 

YouGov har foretaget en undersøgelse for B.T., som taler sit klare sprog omkring, hvilken løve der er mest populær.

 

716 danskere i et repræsentativt udsnit, der alle har set Løvens Hule, er blevet spurgt om, hvilken løve der er deres favorit. Og her indtager Jacob Risgaard altså førstepladsen med 30 procent af stemmerne.

Det er noget som i den grad glæder ham:

“Jeg har sgu aldrig vundet noget før. Sidste år vandt jeg en forårspris, som så blev aflyst på grund af corona. Og så er det sgu godt nok at han ligger nummer to, så hans ego ikke bliver for stort,” siger Jacob Risgaard og refererer til hans gode ven og løve-kollega Jesper Buch. 

Jacob Risgaard lægger heller ikke skjul på, at han er både glad og stolt over førstepladsen. Til B.T. fortæller han, at han er stolt og beæret over, at danskerne har taget ham til sig. 

Med 24 procent af stemmerne indtager Jesper Buch andenpladsen.

“At han prøver at ligge nummer et, det synes bare er dejligt - og det smiler jeg ad. Jeg ved godt hvorfor han ligger nummer et. Han har givet den gas og så kan jeg køre det lidt mere seriøst ved siden af, hvis jeg skal provokere lidt. Så må vi se på et andet tidspunkt. Jeg er stadig løvernes konge,” lød det fra Jesper Buch.