Afslører: Kæmpe DR-succes vender tilbage i ny udgave

Johannes Langkilde og Katrine Muff er værter ved arrangementet ’Fællessang – endelig sammen’, der afholdes i Frederiksberg Have og sendes live på DR1 den 4. september klokken 20. Foto: DR

Nu er der en god nyhed til de mange trofaste seere.

Under corona samlede værterne Johannes Langkilde og Katrine Muff en stor del af danskerne til ’Fællessang - hver for sig’ på DR1. Men nu er det igen blevet muligt at opleve kultur-begivenheder i selskab med andre, og det markerer DR med en kæmpe hyldest til fællesskabet og den danske sang. Den 4. september klokken 20 er Frederiksberg Have centrum for begivenheden ’Fællessang – endelig sammen’, hvor publikum kan opleve et hav af dygtige kunstnere - både fysisk fra plænen i Frederiksberg Have og på DR1.'

Det skriver DR i en pressemeddelelse. 

4. september klokken 20 er Johannes Langkilde og Katrine Muff atter klar til at byde publikum og seerne indenfor til en aften, hvor fællessang igen er i fokus. Denne gang bliver fællessangen akkompagneret af et gigantisk kor, når flere tusinde publikummer får mulighed for at synge med fra plænen ved Frederiksberg Slot. Arrangementet er gratis, men hvis man vil være sikker på at få en god plads foran scenen, kan billetter bestilles her. Arrangementet bliver gennemført efter gældende coronaregler.

Foto: DR 

DR’s kor, Chief 1 og Halberg & Friends

Arrangementet er et samarbejde mellem DR, ALSANG og Frederiksberg Kommune, hvor Frederiksberg Haves smukke og historiske omgivelser danner ramme om aftenen.

Sammen med musikere fra Danmarks Underholdningsorkester vil en række af landets dygtige artister og kor i fællesskab med danskerne synge kendte sange. Programmet for aftenen byder blandt andre på følgende artister og sange:

  • Halberg & Friends – ’Magi i luften’
  • Chief 1 og DR Juniorkoret – ’Alt er godt’
  • Jacob Dinesen – ’With a little help from my friends
  • Patrick Dorgan – ’Jeg ved det godt’
  • DR Koncertkoret – ’Septembers himmel er så blå’
  • Rasmus Walter + Astrid Refbjerg Schick – ’Efterår’
  • DR Juniorkoret – ’Hvad nu hvis’

Fællessang

Danskerne har i århundreder sunget fællessang, men fællessang fik en helt ny betydning under corona og nedlukningen af Danmark, da både ’Morgensang’ og ’Fællessang – hver for sig’ samlede familier, venner og store som små om den danske sang. Og det er netop på skuldrene af det, DR nu inviterer til fællessang i Frederiksberg Have.

‘Fællessang - endelig sammen’ er en del af ALSANG Ugen, som løber fra 30. august til 5. september. I ALSANG Ugen vil der være over 200 alsang- og fællessangsarrangementer i hele landet. Tjek kalenderen her

Fællessang – endelig sammen sendes direkte på DR1 4. september klokken 20.00, mens der også vil være mulighed for fysisk fremmøde i Frederiksberg Have efter gældende retningslinjer.