Afslører: Nu vender populært DR-program tilbage

05/5/22 16:30

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Mange har efterspurgt det, og nu er det bekræftet, at det populære DR-program 'Anne og Anders' snart vender tilbage.

TV-parret Anne Hjernøe og Anders Agger har i mange år haft stor succes med deres serie af 'Anne og Anders'-programmer, der er blevet sendt på DR.

Faktisk har makkerparret lavet programmer sammen i så mange år, at de for et par år siden kunne fejre deres 10-års jubilæum som tv-duo.

Sidste år var de også aktuelle med en række programmer, hvor de tog på tur nordpå. Det var et stort hit, og mange har ventet i spænding på, at makkerparret ville bekræfte, at de er på vej med nye afsnit.

Nu har Anne Hjernøe i et opslag på Instagram afsløret, at de snart vender tilbage til skærmen. Helt konkret vender de tilbage søndag den 3. juli.

Denne gang kommer man dog ikke til at følge tv-parret i norden. Derimod er de rejst sydpå, men de ikke løftet sløret for, hvilke lande, der konkret er tale om.

Tager man et kig på de billeder, der er blevet delt på den 53-årige Anne Hjernøes Instagram, kan man dog se, at hun og 57-årige Anders Agger allerede har været i Grækenland og Spanien. I det seneste opslag fremgår det, at de også har optaget et afsnit i Frankrig.

"Tusind tak for alle jeres søde hilsner, vi sender Anne & Anders fra 3.7. på DR1," skriver Anne Hjernøe i opslaget, hvor hun også har delt en række billeder af hende og Anders Agger.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Tusind tak for alle jeres søde hilsner, vi sender Anne & Anders fra 3.7. på DR1," skriver Anne Hjernøe i opslaget, hvor hun også har delt en række billeder af hende og Anders Agger.

Hun afslører også, at de har lavet optagelser på en 'dejlig kokkeskole', som har lagt hus til. Kokkeskolen hedder Kerrouet House og er beliggende i Saint-Goueno, der er cirka en times kørsel fra storbyen Rennes.

Det vides endnu ikke, hvad den nye sæson kommer til at hedde, men på flere af billederne har Anne Hjernøe brugt hashtagget #anneogandersieuropa. Det må derfor formodes, at sæsonen kommer til at hedde ' Anne og Anders i Europa'.