Prinsesse Diana skjulte hemmelighed for Charles: 'Jeg fortalte det ikke'

Af: Redaktion .

|

24/05/2024

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Nu er det blevet afsløret, at prinsesse Diana skjulte en stor hemmelighed for den daværende prins Charles under deres stormfulde ægteskab.

Mest læste i dag

Der er skrevet meget om prins Charles og prinsesse Dianas ægteskab. Tronfølgeren der nu er konge og hans udkårne mødte hinanden i 1977, men det var første nogle år senere, at deres venskab udviklede sig i en romantisk retning.

Prins Charles friede til Diana i februar 1981 og allerede senere samme år gik de hver for sig ind i St Pauls Cathedral i den engelske hovedstad London, men forlod den sammen som ægtefolk. 

Ægteskabet blev dog ikke en dans på roser. Kritikere har sagt, at parret ikke passede sammen, ligesom aldersforskellen på 13 år også menes at have spillet en rolle i ægteskabets skibbrud.

Dog er det sikkert, at 11 år efter, at de havde sagt ja til hinanden i kirken, så trådte den britiske premierminister John Major frem for det engelske parlament og offentliggjorde, at prins Charles og prinsesse Diana skulle separeres.

Inden da havde de fået to sønner. Prins William og prins Harry, som for nuværende er henholdvis nummer 1. og 2. i arverækkefølgen til den britiske trone.

Sidenhen er det dog blevet afsløret, at prinsese Diana holdte en hemmelighed om en af drengene for sig selv, da hun vidste, at sandheden ville skuffe Charles. 

Ville ikke fortælle sandheden

Det er mediet Cheat Sheet, der fortæller historien, som er dukket op i bog, der hedder Diana: Her true story. Bogen har efterhånden nogle år på bagen, da den første gang blev udgivet i 1992. 

Siden parrets første søn - prins William - blev født i 1982 havde ægteparret planlagt, at de skulle have endnu et barn. Nu de havde fået en søn, håbede Charles på, at den næste i rækken ville være en pige.

Det er som bekendt ikke så nemt at planlægge, selv ikke for kongelige.

Da det blev tid til, at barn nummer to skulle komme til verden, vidste prinsesse Diana dog, at hun ville skuffe Charles. Det fortæller hun i bogen. 

“Jeg vidste, at det ville blive en dreng, fordi jeg kunne se det på en scanning. Charles ville have to børn, og han ønskede sig en pige. Jeg vidste, det ville blive en dreng, men jeg fortalte det ikke,” fortæller prinsesse Diana. 

Da parrets andet barn - prins Harry - kom til verden, kunne faderen ikke skjule sin skuffelse over, at prinsen ikke var en prinsesse. 

"Vi var så skuffede – vi troede, han ville være en pige," skal Charles hav sagt til sin svigermor, der også var tilstede. Ifølge bogen fik det prinsesse Diana til at svare hurtigt og skarpt.

“Du bør indse, at du er heldig, fordi du har fået et barn, som er født normalt”

Anbefalet til dig