'Alle bliver chokerede, når de finder ud af, hvor gammel min svigermor er'

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde har afsløret, at folk bliver chokerede, når de hører, hvor gammel hendes svigermor er.

Mest læste i dag

Zoe Marie har delt en video på det sociale medie TikTok, hvori hun spiser aftensmad sammen med sin svigermor Joan Summer, der er i videoen, er iført en rød top og et par hvide shorts.

I videoen spørger Zoe sin svigermor, hvad hemmeligheden bag et langt liv er. Til trods for, at det ikke ser sådan ud, er hendes svigermor nemlig 92 år gammel – og det bliver mange chokerede over, når de hører det. Det skriver The Sun.

"Hvad er hemmeligheden bag et langt liv?" spørger Zoe.

"At spise godt," svarer Joan, og fortsætter:

"Såsom Holland's Pies, kødtærter, kartoffeltærter, ost- og løgtærter, pommes frites, gryderet - ikke noget vildt."

Hun tilføjer dog også, at hun har sørget for 'virkelig at holde sig i form' hele sit liv. Hertil siger hun også, at hun altid har holdt sig til en diæt med 'almindelig mad'.

I videoen afslører Joan også, at hun har født i alt otte børn i løbet af sit liv, og at hun er blevet beriget med henholdsvis seks sønner og to døtre.

"Jeg har fået otte børn - seks sønner og to døtre. To ægtemænd og to partnere," svarer Joan, da Zoe spørger mere ind til hendes liv.

"Er du i øjeblikket på Tinder?" spørger Zoe, der tilsyneladende gerne vil vide mere om svigermors datingliv.

"Nej... Men jeg har en kæreste," lyder svaret fra Joan.

I kommentarfeltet under videoen har seerne været hurtige til at give udtryk for, at de har svært ved at tro på, at Joan rent faktisk er 92 år gammel.

"Hvis du havde sagt, at hun var 62 år, ville jeg ikke have tøvet med at tro på det. Joan, du ser fantastisk ud," skriver en seer blandt andet.

"92? Hvad?! Hun ser ud til at være i sine tidlige 60'ere," lyder det fra en anden.

"Hun ser fantastisk ud for én på 92 år! Wow," tilføjer en tredje.

"Så, hvad Joan fortæller mig er, at jeg bare skal blive ved med at spise pommes frites og tærter?" spørger en fjerde.

"Er Joan i virkeligheden Benjamin Button?" skriver en femte person med reference til 'The Curious Case of Benjamin Button', der i sin tid blev skrevet af forfatter F. Scott Fitzgerald, og handler om en Benjamin Button, der ældes baglæns.

Anbefalet til dig