Alle kunne have vundet: Så tæt var stemmerne i X Factor-finalen

Underholdning
Foto: Lasse Lagoni / TV 2
Det var en uhyre tæt finale der blev afholdt i går, da TV2 sendte X Factor. Alma Agger gik hen og vandt, men det var ikke mange stemmer der gjorde forskellen.

Mest læste i dag

I går blev vinderen af X Factor 2020 endelig fundet, og det kom ikke som den store overraskelse, at det blev Alma Agger, der gik hen og vandt konkurrencen.

Den unge pige havde været favorit stort set fra dag et, og bookmakerne havde et meget lavt odds på hende til finalen, hvor de altså mente, at hun ville blive en sikker vinder.

Vinder det blev hun, men helt sikkert var det altså ikke. Herefter finalen er stemmeprocenterne blevet offentliggjort, og de afslører, at finalen var uhyre tæt.

Samtidig afslører procenterne også hvem der blev henholdsvis nummer to og nummer tre i programmet.

Emil Wisman der har været den helt store overraskelse i programmet måtte nøjes med en tredjeplads, men det gjorde han med en stor del af seerstemmerne, da han fik 28.4 procent af stemmerne.

På andenpladsen kom den 15-årige Mathilde Caffey, og det gjorde hun med 34.8 procent af stemmerne.

Det var dog meget lidt der adskilte Mathilde Caffey fra vinderen Alma Agger. Helt præcist var det to procentpoint, da Alma Agger endte på førstepladsen med 36.8 procent af seernes stemmer.

I finalen kunne både Oh Land og Ankerstjerne holde ‘fri’ da de ikke havde nogle deltagere med.

 

Anbefalet til dig