Amalie Dollerup afslører: Derfor sluttede det sådan

Underholdning
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Mange seere havde sikkert håbet på et kys mellem Amanda og den tyske løjtnant - og det var de ikke de eneste der havde.

Lige nu læser andre også

Mandag aften rullede det femte og sidste afsnit af Badehotellets ottende sæson over skærmen.    Der var romantik at spore mellem Amanda og den tyske løjtnant - dog blev det ikke til et kys. Der blev godt nok lagt op til et kys, men så sluttede afsnittet og rulleteksterne rullede henover skærmen.    Også Amalie Dollerup havde håbet på et kys mellem Amanda og Uwe - men nu forklarer hun hvorfor det ikke blev sådan.
Hun fortæller at forfatterne synes det var smukkest, at det er op til seerens egen fantasi, at afgøre hvad der sker mellem de to, da afsnittet sluttede.   Amalie Dollerup er dog ikke i tvivl om, hvad hun mener der sker

"Der er da så mange ting, der kommer til at ske i det værelse! Det lægger de meget op til. På mange måder er det en trist historie, fordi de måske ikke rigtig kan få hinanden, og det ved de godt. Derfor tror jeg bestemt, at de springer på hinanden! De lever her og nu," siger hun til BILLED-BLADET.

Vender tilbage med stor ændring

Om der er gensyn med den tyske løjtnant, når Badehotellet vender tilbage med en niende sæson må tiden vise. Dog er det allerede nu sikkert, at Badehotellet vender tilbage. Det løftede TV 2 sløret for mandag aften, kort efter at det sidste afsnit i ottende sæson var slut.

Det afsløres også allerede nu, at der er en stor ændring når Badehotellet igen slår dørene op.

"Når vi vender tilbage til 'Badehotellet' i næste sæson, springer vi til befrielsessommeren 1945, for det skal vise sig, at 1941 blev den sidste sommer, de mange strandhoteller langs Vesterhavet kunne holde åbent under krigen," lyder det fra forfatterparret, Hanne Lundblad og Stig Thorsboe.

Senest har sæson syv og otte foregået i starten af krigen, i år 1940 og 1941.

Gæsterne har med alt magt forsøgt at nyde ferien og glemme alt om tyskernes indtog - men i slutningen af krigen vil det være umuligt for gæster på badehoteller ved Vesterhavet at holde en normal ferie, fortæller de. 

"Fra 1942 blev adgangen til vandet spærret af med pigtråd, da værnemagten begyndte at opføre deres omfattende bunkersbyggeri i klitterne og minering af strandene. De forvænte badegæster måtte derfor pænt blive hjemme og vente på, at krigen og besættelsen en dag fik en ende," fortæller de.

Den dag kom som bekendt 4. maj 1945.

Parret løfter ikke sløret for meget mere end at Amanda bestemt er klar til at slå dørene til hotellet op, i håb om, at både ansatte og gæster vender tilbage. 

Resten må Badehotellets mange fans vente i spænding på.

 

Anbefalet til dig