Anders Bircow om hurtigt vægttab: Sådan har jeg gjort

04/6/20 14:00

Julie Møller

Foto: Fra TV 2 Charlie programmet Lur mit liv.
På tre dage har skuespiller og komiker Anders Bircow tabt næsten tre kilo

Det er ved hjælp af sin kone, Marions, helse-system, at 68-årige Aders Bircow har tabt 2,6 kilo på bare tre dage. Det skriver BILLED BLADET.

 Det er et helse-system, som Marion Bircow har hentet hjem fra Australien, der hedder Health Point, som Anders Bircow har gjort brug af.

Færre centimeter om maven

“Det rigtig gode er, at livvidden er skrumpet,” fortæller den populære entertainer og tilføjer, at det ikke er en kur, men en livsstilsændring.

“Det handler også om det mentale. De første tre dage, har jeg spist meget protein – shakes og proteinbarer - men ellers spiser man faktisk normal mad”

“Man skal spise en snack hver halvanden time. Ellers sulter man kroppen, og så sparer den på forbrændingen.” 

“Og så skal man lære at styre sig og sørge for sunde snacks,” understreger han over for BILLED BLADET. 

Voldsom lyst til søde sager

Det er netop de søde sager, der kan være svære at styre for Anders Bircow. Især når han er på landevejene med resten af Linie 3.

“Det kan være svært på Linie 3-turene, hvor vores scenetekniker har en slikskuffe, ”guffe-skuffen” kalder vi den, som er meget populær og ofte bliver fyldt op,” fortæller han. 

“Jeg skal lære at styre min sindssyge trang til søde sager”, erkender han grinende.

Men det bliver han nødt til, for han er ikke helt i mål. Ligesom rigtig mange andre handler det om de famøse fem kilo. Anders Bircow vil nemlig gerne tabe sig yderligere fem kilo, og mon ikke også det bliver efter Marions helse-system, som Anders Bircow forsikrer om virker. 

Kærligheden blomstrer

Kærligheden i Bircow-ægteskabet er der heldigvis ingen grund til at ændre ved. Her den 4. juni kan parret fejre 20-års bryllupsdag, og til BILLED BLADET slår Anders Bircow fast, at der stadigvæk 'er masser af kærlighed’.