Anders og Torben afslører: Rapper med i frækt rapnummer

13/1/21 11:45

Sarah Steenfeldt

Foto: Per Arnesen/TV 2
Siden de populære tvillinger var på skærmen første gang, er de blevet et par eftertragtede herrer.

Efter at Anders og Torben tonede frem på danskernes tv-skærme for første gang i januar 2015, er de blevet yderst populære. Deres nye titel som kendisser, har åbnet mange nye døre for de to tvillinger. 

Til hverdag arbejder de begge på samme fabrik i Holstebro, som producerer køkkenelementer. Arbejdspladsen har de delt i 17,5 år, men faktisk har Torben arbejdet der et enkelt år mere end Anders. Men selvom de arbejder på fabrikken til dagligt, så er der også kommet helt nye job til de to tvillinger. 

På CV’et kan de to nu blandt andet skrive at de har medvirket i flere reklamejobs - og nu også i et rapnummer. Det skriver TV 2.

Sidste år henvendte rapperen Zjakalen, hvis rigtige navn er Thomas Riddersholm, sig nemlig til de to tvillinger. Han ville nemlig gerne høre om de kunne tænke sig, at være med på et af hans kendte numre. Og det kunne de godt. Så er du til rapmusik, så går der altså ikke længe, før du kan høre et nummer med Anders og Torben.

Troede ikke det var så frækt

Zjakalen havde set Anders og Torben i et indslag til Zulu Awards og synes, at det kunne være spændende at lave et samarbejde med dem - og det synes tvillingerne tilsyneladende også.

Nummeret som Torben og Anders rapper med på, er nummeret med titlen “Liderkarl”, som oprindeligt blev lavet i et samarbejde mellem Zjakalen og den anden danske rapper Jøden. Det var også tiltænkt, at nummeret med tiden skulle opgraderes i flere versioner, med forskellige gæstekunstnere.

Anders og Torben var dog ikke bekendte med, at nummeret har et meget seksuelt præget indhold og det overraskede dem.

“Vi vidste ikke, at den var SÅ fræk. Men det er sgu okay, det generer os ikke,” fortæller Torben, der synes det var fint nok at prøve og rappe.

Tvillingerne er dog også kun med på en mindre del af nummeret - og skal ikke fremføre en del, der alt alt for explicit. 

Nummeret udgives i løbet af januar.

Har du svært ved at høre hvad Anders og Torben synger, så kan du overveje en gratis høretest her.